George Michael va compune o piesă despre lupta sa cu pneumonia

Cântăreţul va compune o piesă despre lupta sa cu pneumonia severă cu care s-a confruntat în toamna anului trecut, din cauza căreia s-a aflat la un pas de moarte, a anunţat artistul britanic, miercuri, pe contul său de Twitter.
Cântăreţul va compune o piesă despre lupta sa cu pneumonia severă cu care s-a confruntat în toamna anului trecut, din cauza căreia s-a aflat la un pas de moarte, a anunţat artistul britanic, miercuri, pe contul său de Twitter.

George Michael, în vârstă de 48 de ani, a fost diagnosticat cu pneumonie severă în noiembrie 2011 şi a fost internat de urgenţă într-o clinică din Viena.

Artistul britanic a fost nevoit să îşi amâne turneul european şi a petrecut mai multe săptămâni în spital, la secţia de terapie intensivă, din cauza severităţii infecţiei cu un pneumococ agresiv.
Cântăreţul declara la un moment dat că boala de care suferă "are un pronostic medical incert". George Michael a fost externat din clinica vieneză la sfârşitul lunii decembrie, cu câteva zile înainte de Crăciun, relatează agenția Mediafax.

"Am fost un băiat foarte ocupat în studioul de înregistrare în această săptămână. Sunt, în sfârşit, pregătit să compun o piesă despre ceea ce mi s-a întâmplat la Viena şi despre cât sunt de recunoscător pentru faptul că mi s-a dat încă o şansă de a trăi şi de a respira alături de voi toţi în această lume minunată pe care o împărţim", a scris artistul într-un mesaj postat pe Twitter.

George Michael a spus că doreşte să răsplătească cu o serie de cântece noi "bunătatea nesfârşită" pe care fanii i-au arătat-o în acea perioadă dificilă, precizând, totodată, că a început să compună o piesă despre lupta sa cu pneumonia, care se va intitula "White Light".

Starul britanic a anunţat, în martie, că este din nou sănătos şi că îşi va relua, începând din luna septembrie, turneul său european "Symphonica", în care artistul este acompaniat de o orchestră de muzică clasică.

Potrivit noii programări, turneul "Symphonica - The Orchestral Tour" va include concerte în Austria, Olanda, Marea Britanie şi Franţa, informează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod