GALERIE FOTO - Cununia civilă a Elenei Băsescu

Ceremonia de oficiere a căsătoriei civile dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu a durat aproximativ zece minute, iar la eveniment au asistat circa 30 de persoane. Căsătoria civilă a avut loc la Primăria Sectorului 2 şi a fost oficiată de edilul Neculai Onţanu.

La eveniment au asistat membrii familiilor mirilor şi prieteni ai acestora.

Elena Băsescu era îmbrăcată cu o rochie roz fane, iar Bogdan Ionescu purta un costum gri închis. Ea avea un mic buchet din flori roşii, iar el avea o floare roşie în buzunarul de la piept al sacoului.

La ieşirea din sediul Primăriei nu a fost cadrul specific nunţilor în România: nu a fost nici tunelul de flori, nici fotografie pe treptele primăriei, nici muzică sau urări.

Mirii şi preşedintele au evitat să dea declaraţii.

În schimb, fratele şefului statului, Mircea Băsescu, şi soţia acestuia au stat de vorbă cu ziariştii. Ei au relatat că a fost o ceremonie simplă, care a durat foarte puţin. Au refuzat însă să dezvăluie ce cadouri au primit mirii. În schimb, mătuşa Elenei Băsescu a spus că se vede că ceremonia a fost simplă şi după cum s-a îmbrăcat ea: "Nu vedeţi, e ceva simplu. Aşa, mai ca o babă".

Căsătoria religioasă va fi oficiată sâmbătă după-amiază, la biserica Sf.Spiridon din Capitală, iar petrecerea va avea loc la Palatul Snagov, unde sunt aşteptaţi aproximativ 600 de invitaţi.

Foto: Mediafax

1 din 4

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod