Gabriel Cotabiţă se însoară: „Am cerut-o pe Alina când am ieșit din comă“

Cântăreţul a mărturisit într-un interviu că s-a logodit cu femeia care i-a stat zi şi noapte alături atunci când era internat în spital.
După ce anul trecut a trecut pe lângă moarte, Gabriel Cotabiţă şi-a revenit miraculos, iar viaţa lui îşi regăseşte cursul normal, iar 2016 poate fi anul în care el se va căsători cu iubita lui, Alina, cu care are o relaţie de mai mult timp.

Într-un interviu pentru revista “Taifasuri”, artistul a mărturisit că a cerut-o de soţie pe Alina după ce s-a trezit din comă.
"A acceptat cererea mea în căsătorie, suntem logodiţi.
Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei. Noi aveam în plan să ne căsătorim"
, a declarat el.

"Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina.
Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine... Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!"
, a mai spus solistul, adăugând că pentru 2016 îşi mai doreşte să fie sănătos şi să realizeze un album cu noile piese lansate în ultimii ani.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Gins pe 20 Ian 2016, 23:21
  Pt. Pollet

  Păi nu ştii că BANUL CONDUCE nu numai lumea, dar şi inimile? Că poate să-i fie tată, ce contrează? Poate fi şi bunic nu soţ. Dar dacă are pung grasă, e altă socoteală. După cum arată, se pare că deja e pe drum un alt moştenitor. Deşi, bărbaţii care iau betablocante, şi au avut astfel de antecedente nu prea sunt viteji în aşternut... că nu prea mai au cu ce

  0
  0

 • pollet_a pe 20 Ian 2016, 16:03
  Draguta.......

  Alina e draguta. Ce diferenta de varsta este intre ea si Cotabita? Poate din partea lui sa fie vorba de iubire....dar din partea ei, ma-ndoiesc. Stie ea ce stie....bravo ei.

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod