Kimale topeste zapada! Kim si Alessia lanseaza “Ya liubliu Tebya”

Kim si Alessia sunt Kimale! Ele formeaza cea mai tare trupa de fete de la noi! Cu siguranta le-ati mai vazut in alte proiecte dar acum au decis sa lanseze impreuna piesa “Ya liubliu Tebya”, pentru care au filmat si un videoclip incendiar.
Alessia e blonda, Kim e bruneta, iar clipul este unul care incinge imaginatia celor care il vor privi. Nu de alta, dar fetele sunt extrem de sexi si de senzuale si intr-o forma de zile mari! Regizorii clipului sunt  fratii Richard Stan si Claudiu Stan (Vision Production), iar piesa a fost compusa de Vanotek si Ivan Caragia.

Videoclipul nu mai are nevoie de nicio alta prezentare! Ce spun Kim si Alessia despre Kimale?

“Sunt foarte fericita sa fac parte din proiectul Kimale. De mica imi doream sa fac parte dintr-o trupa de fete iar  faptul ca fac parte dintr-un duo acum ma bucura cu atat mai mult deoarece eu si Kim suntem foarte compatibile.
Ne simtim foarte bine atunci cand suntem impreuna si suntem foarte dedicate acestui proiect!”
, marturiseste Alessia.

"Acest proiect, alaturi de Alessia, a venit ca o dorinta de a aduce un suflu nou, inspirat si matur. Numele trupei noastre "Kimale" s-a născut din numele meu, Kim si cel al Alessiei. Ideea ii apartine managerului nostru, Marius China, el a avut initiativa de a lansa un proiect de doua fete, care sa vina cu o energie aparte pe scena romaneasca si nu numai. Regizorii clipului, Richard Stan si Claudiu Stan (Vision Production) au reusit sa puna in scena un videoclip pe masura care da un impact si mai bun primului nostru single, compus de Vanotek si Ivan Caragia"
, spune, la randul sau, Kim.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod