Future Shorts, seductia filmelor scurte

19 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Future Shorts, seductia filmelor scurte

Festivalul international de scurt metraje Future Shorts va proiecta, in premiera in tara noastra, scurt metrajul castigator in 2009 la Berlin, "Please Say Something". Doua ore de filme scurte, un atelier despre efecte speciale si muzica live vor da culoare si animatie evenimentului.

Pe 22 mai, echipa Studioset va incepe seara de la TNB/ Artexpo cu un atelier despre postproductie si efecte speciale. Le vor arata celor prezenti, in premiera, un spot inscris anul acesta in competitia de la Cannes si vor lansa o sedinta de intrebari si raspunsuri cu publicul.

Seara Future Shorts continua cu filmele internationale, "prezidate" de cel mai bun scurt metraj la Festivalul International de la Berlin, "Please Say Something", in regia irlandezului David O'Reilly. Remarcabilul 'C'est plutot genre Johnny Walker" al lui Olivier Babinet si Cattle Call, cu Tim Roth (regia Mike Maryniuk & Matthew Rankin), precum si alte scurt metraje de exceptie completeaza programul lunii mai.

In plus, vor mai fi prezentate si trei filme inscrise in sectiunea "Cursa pe banda" a competitiei, care pot fi votate prin SMS la numarul 1265, in seara evenimentului.
Filmele au fost selectate de juriul format din: Fabien Riggall, fondatorul Future Shorts in Marea Britanie, Tudor Giurgiu, Dragos Bucur, Alin Ludu Dumbrava, Matei Branea, Ada Solomon si Irina Margareta Nistor.

Biletele pentru evenimentul de vineri, 22 mai, ora 20.00, sunt disponibile direct la intrarea in salile ArtExpo ale TNB. Pretul unui bilet este de 20 RON si ofera acces la programul intregii seri – atelier cu Studioset, scurt metraje, concert Sunday People si after-party.

Program Future Shorts 22 mai, TNB/ Artexpo:


  • 20.00 –  Atelier despre postproductie & efecte speciale cu Studioset
  • 21.00 – Scurt metraje internationale Future Shorts
  • 22.30 – Scurt metraje romanesti inscrise in competitia Future Shorts
  • 23.00 – Sunday People - concert live
  • 00:00 – Bully & Sensorship - afterparty

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod