Doneaza 2 euro, prin SMS, pentru copiii cu probleme cardiace

19 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Doneaza 2 euro, prin SMS, pentru copiii cu probleme cardiace

Asociatia "Inima Copiilor" desfasoara, cu sustinerea Lianei Stanciu, o campanie de strangere de fonduri pentru infiintarea unui departament de cardiochirurgie la spitalul de copii Marie Curie (Budimex) din Bucuresti, informeaza TopSanatate.ro. Printr-un simplu sms de 2 euro la 858, un copil poate fi salvat. Campania se desfasoara intre 1 aprilie si 30 iunie, iar pana acum s-au strans peste 350.000 de euro, din cei 500.000 euro care sunt necesari.

In afara acestui sistem prin sms, exista posibilitatea de a face donatii in cont sau online pe site-ul Asociatiei, www.inimacopiilor.ro.
Tot pe site, pot fi gasite detalii despre proiect si despre mersul campaniei.

In Romania se nasc in fiecare an in medie 1500 de copii cu malformatii cardiace congenitale. Dintre acestia, aproximativ 1000 au nevoie de operatie si tratament, deseori de urgenta. In lipsa corectiei medicale, o treime dintre ei mor inainte de a implini un an. In Bucuresti si in tot estul si sudul tarii nu exista nicio sectie de specialitate, iar sectiile din Targu Mures si Cluj sunt suprasolicitate. Este nefiresc, complicat si mult prea costisitor sa trimitem toti copiii bolnavi pentru tratament in strainatate.
Uneori e imposibil! Uneori e foarte urgent!

La spitalul Marie Curie exista o aripa de spital, nou construita, unde urmeaza sa functioneze o sala de operatii si un salon pentru terapie intensiva postoperatorie ce vor fi utilate corespunzator.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mircea pe 7 Nov 2011, 19:44
    nu am incredere in donatii prin sms

    ce siguranta am eu ca banii astia vor fi folositi intr-adevar in scopuri caritabile si nu vor umfla conturile unor escroci?!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod