Fratele Mădălinei Manole: "Uneori încerc să uit că am avut soră"

Marian Manole a spus că îi e foarte greu să treacă peste moartea cântăreţei, chiar şi la un an şi jumătate de la dispariţia ei.

Marian Manole a spus că îi e foarte greu să treacă peste moartea cântăreţei, chiar şi la un an şi jumătate de la dispariţia ei.

"Am momente în care încerc să uit că am avut soră. E foarte dureros. Ştiu că sună urât, dar de fiecare dată când intru în casă mă uit la ea, am un tablou pe perete cu ea. Legătura între mine şi sora mea a fost atât de puternică, încât nici acum nu pot să conştientizez faptul că nu mai e", a mărturisit Marian Manole în emisiunea „Poveştiri Adevărate”, de la Acasă TV.

Marian Manole îl acuză pe fostul lui cumnat că nu e în stare să-l educe pe fiul cântăreţei şi că "are ceva de ascuns".

"Nouă luni de căsnicie pe care le-a avut Petru Mircea cu sora mea, pentru el contează mai mult decât 40 de ani de convieţuire într-o familie Un om sănătos la cap, normal, care nu are nimic de ascuns, ar fi fost acasă de fiecare dată când am venit să ne vedem nepotul.

Ar fi fost acasă, ar fi deschis poarta şi ar fi spus: «intraţi, că nu am nimic de ascuns». De ce face el toate chestiile astea? Pentru că are ceva de ascuns, clar. Nu ştiu ce educaţie o să-i dea el copilului, pentru că un tată care vrea să îşi educe copilul stă cu el", a mai spus fratele Mădălinei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod