8 joburi pe care le poţi face de acasă. Căştigă bani fără să mergi la birou!

Pe măsură ce tot mai multe companii acceptă faptul că renunţarea la cheltuielile asociate personalului poate fi un mod bun de a creşte profitul, numărul de slujbe disponibile la domiciliu este în creştere.
Pe măsură ce tot mai multe companii acceptă faptul că renunţarea la cheltuielile asociate personalului poate fi un mod bun de a creşte profitul, numărul de slujbe disponibile la domiciliu este în creştere. Dacă te tentează ideea unei slujbe în intimitatea căminului tău, pe care o poţi face şi cu bigudiurile în păr, iată 8 joburi pe care le poţi face şi acasă.

Call center


Ai o voce plăcută şi multă răbdare? Slujba de operator de call center nu necesită prea multă pregătire. Fiecare companie îşi pregăteşte angajaţii printr-un scurt curs, iar acasă vei avea nevoie doar de o conexiune bună la internet şi o pereche de căşti cu microfon. Cele mai multe slujbe de acest tip implică convorbiri pe teme tehnice, astfel că va fi nevoie să studiezi un manual, însă vei primi şi proceduri foarte stricte pentru convorbiri.

Web design


Cu un curs de pregătire şi cu puţină ambiţie, poţi învăţa să creezi pagini web impresionante în doar câteva luni. Ca PFA, poţi păstra o parte cât mai mare din profituri, dar sunt şi mulţi angajatori care preferă ca web designerul full-time să lucreze de acasă.
Cel mai folosit limbaj pentru crearea paginilor web este Java, însă unii clienţi preferă în continuare paginile realizate în PHP.

Tehnoredactare


Cunoştinţele solide de Microsoft Office pot fi un atu pentru cei care vor o slujbă de tehnoredactare. Fie că este vorba de tabele pentru protecţia muncii pentru firme mici sau de joburi oferite de reviste sau site-uri româneşti, tehnoredactarea este în general privită că slujba part-time, astfel că vei avea nevoie să aduni mai multe proiecte pentru a câştiga un "salariu" bun.

Vânzare prin telefon


Tot mai multe companii îşi sună clienţii cu oferte speciale, în special în domeniul serviciilor. Dacă ştii că ai abilităţi bune de comunicare, poţi încerca această slujbă de acasă, similară cu cea de operator call center.

Corectură


De la începutul crizei, trusturile de presă şi editurile au încercat să-şi reducă personalul păstrând oameni doar în poziţiile esenţiale şi mizând pe colaboratori. Corectura unor texte necesită însă cunoştinţe foarte bune de gramatica limbii romane şi o fire meticuloasă.

Meditaţii


Dacă ai răbdare şi îţi plac copiii, poţi deveni destul de uşor meditator de acasă. Cu cât clienţii au o vârsta mai mică, cu atât pregătirea necesară este mai redusă.
Pentru a da meditaţii elevilor cu părinţi mai exigenţi, vei avea însă nevoie de două diplome: una specializată şi una de pedagogie. Această slujbă de acasă nu este recomandată persoanelor care nu găsesc satisfacţie în a-i ajuta pe alţii să se perfecţioneze.

Contabilitate


Pentru a oferi servicii de contabilitate de acasă, vei avea nevoie de o diploma specializată, dar timpul şi efortul învestit în muncă sunt de obicei mai bine recompensate financiar decât în cazul altor joburi de acasă.

Consultanţă financiară


Una dintre cele mai răspândite slujbe de acasă din ţări mai dezvoltate, consultanţa financiară nu este însă la îndemână oricui. Nu mai sunt suficiente cursurile de pregătire, dar o diploma de Master poate fi o calificare suficientă, indiferent de facultatea urmată.
În această activitate, trebuie să insufli întotdeauna încredere clientului, astfel pot fi necesare întâlniri multiple până la obţinerea unui proiect.

Autor: Iulia Anghel

Sursa foto: Oprah.com
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cora monica pe 9 Mar 2021, 21:32
    tehnoredactare

    as dori si eu un post pentru tehnoredactare online

    0
    0

  • Luiza pe 12 Iul 2020, 08:37
    Vreau sa lucrez

    Vreau sa lucrezi cu voi

    0
    0

  • Toto1968 pe 9 Ian 2020, 19:04
    Vreau sa lucrez de acasa

    Buna ziua, Sunt pensionar si as vrea sa lucrez la domiciliu. Va rog sa ma contactati daca aveti ceva pt mine : tehnoredactare proiecte,introducere date, culegere date de pe internet, culegere texte in Word, Excel, alte programe, prezentari diverse in Powerpoint, culegere informatii de la grupuri tinta de respondenti, diverse alte servicii – pot completa pt. dvs liste.

    0
    0

  • Maria pe 10 Mai 2016, 11:31
    As fi incantata

    Buna.Si eu sunt intersata da anuntu Dumneavoastra.As dori corector pt texte.

    0
    0

  • dana pe 12 Ian 2015, 17:13
    corectura, vanzare prin telefon, tehnoredactare

    Buna M-ar interesa sa lucrez pentru voi. Mersi. O zi frumoasa!

    0
    0

  • Catalina Cristina pe 19 Aug 2014, 15:52
    Tehnoredactare si corectura text

    Buna ziua.Si eu sunt interesata de job-uri in domeniul tehnoredactarii si corecturii de text.Experienta in domeniu nu am dar sunt o fire meticuloasa, aproape perfectionista.Imi doresc enorm sa lucrez in acest domeniu in regim de colaborare.Va multumesc.

    0
    0

  • Marius Lakatos Iancu pe 7 Aug 2014, 14:20
    Cu privire la tehnoredactare

    Vreau să lucrez la firma dumnevoastră în regim part-time pentru tehnoredactare materiale preluate din reviste, lucrări, referate, cărţi şi orie alte documentaţii. Sunt extrem de abilitat în tehnoredatare, aranjare document în format Word, Excel sau Power Point. Folosesc diacritice dacă mi se cere acest lucru şi cel mai important îmi iau în serios sarcinile atribuite. Îmi termin sarcina la timp.

    0
    0

  • Miruna pe 7 Apr 2014, 19:30
    vreau de lucru

    Tehoredactare si corectura (experienta in domeniu)

    0
    0

  • Aurelian Dobre pe 16 Mar 2014, 02:04
    Top PTC 2014

    Fă bani de acasă. Vezi cele mai bune PTC-uri pentru 2014--> top3ptc2013.wordpress.com

    2
    0

  • DEMIAN DUMITRITA pe 13 Mar 2014, 18:33
    DE LUCRU

    AS VREA SA INCERC SI EU DACA SE POATE IN FUNCTIA DE CALL CENTER SAU CORECYOR VA ROG SA LUATI LEGATURA CU MINE.

    0
    0

  • Vararu Georgiana pe 13 Nov 2013, 17:53
    Vreau sa lucrez.

    Buna seara. M-ar interesa jobul de tehnoredactoare, am cunostinte in Office, fac cursuri ECDL si am si 3 examene luate. vamultumesc

    0
    0

  • cornel pe 17 Oct 2013, 14:00
    job de acasa

    un job foarte simplu pe care il poti face de acasa : http://ladys.ro/promo/1/NAYGsM0i intra si incearca si vezi daca ti se potriveste, nu trebuie sa cumperi.

    0
    0

  • Cotirlet Vlad pe 27 Aug 2013, 23:06
    Angajare

    Buna seara, vreau daca se poate sa pot lucra ca tehnoredactor si corector. Multumesc frumos! O seara placuta!

    0
    0

  • Giulia pe 25 Iul 2013, 15:14
    Disponibilitate

    Vreau si pot lucra ca tehnoredactor si corector. Multumesc!

    0
    2

  • ionela pe 14 Iun 2013, 19:01
    imi doresc mult sa lucrez

    Am mare nevoie sa lucrez, si am pregatirea necesara pentru Tehnoredactare, Corectură,Vânzare prin telefon

    1
    3

  • nitu elena loredana pe 20 Feb 2013, 16:36
    vreau sa lucrez

    doresc sa lucrez pentru voi

    0
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod