Fratele lui DiCaprio, arestat pentru droguri şi furt

Adam Farrar, fratele vitreg al actorului, a fost arestat în statul american Texas, unde a fost pus sub acuzare pentru posesie de droguri şi furt.
Potrivit site-ului RadarOnline.com, Adam Farrar a fost încarcerat în închisoarea din Collin County, informează ziarul britanic Daily Mail.

Ambele capete de acuzare au fost formulate pe baza unor mandate de arestare emise de Procuratura din Los Angeles. Totodată, presa americană afirmă că fratele vitreg al actorului american este acuzat de hărţuire prin telefon.

Dacă va fi găsit vinovat, Adam Farrar, în vârstă de 43 de ani, riscă să primească mulţi ani de închisoare.

Iubita sa, Charity Moore, în vârstă de 38 de ani, a fost la rândul ei arestată cu o săptămână înainte de Farrar, fiind acuzată de posesie de droguri, furt şi încălcarea legislaţiei parentale, după ce fiica ei nu s-a mai prezentat la şcoală, potrivit documentelor oficiale furnizate de penitenciarul din Collin County.

Adam Farrar şi Charity Moore sunt încarceraţi în aceeaşi închisoare, a precizat purtătorul de cuvânt al şerifului din acea regiune americană.

Cuplul are împreună o fiică, Normandie, în vârstă de şase ani, iar locul în care se află aceasta în prezent nu este cunoscut de familia actorului Leonardo DiCaprio, relatează agenția Mediafax.

DiCaprio şi Farrar erau destul de apropiaţi în trecut, fiind adeseori fotografiaţi împreună la meciurile disputate de echipa de baschet Los Angeles Lakers şi pe covorul roşu, la premierele unor filme produse la Hollywood.
În ultimii ani, însă, relaţiile dintre cei doi fraţi s-au deteriorat.

Potrivit presei americane, Leonardo DiCaprio a început să îşi dorească să devină actor după ce l-a văzut pe fratele lui vitreg construindu-şi o carieră de succes jucând în reclame, filme şi producţii de televiziune în anii '80.

Adam Farrar este cunoscut pentru rolurile interpretate în serialul ştiinţifico-fantastic "Battlestar Galactica" şi în comedia cu accente dramatice "Eight is Enough", produsă de postul ABC.

Totuşi, după ce cariera lui DiCaprio "a decolat", la sfârşitul anilor '90, iar aceea a lui Farrar a cunoscut o traiectorie descendentă, lucrurile au evoluat în mod diferit pentru cei doi fraţi, care au crescut împreună la Los Angeles, după ce mama lui Farrar, Peggy, s-a căsătorit cu tatăl lui DiCaprio, creatorul de benzi desenate George DiCaprio, notează agenția Mediafax.

Din 2010, Adam Farrar a fost implicat în numeroase scandaluri şi a ajuns de multe ori la tribunal, fiind acuzat de hărţuire, posesie de droguri şi medicamente prescrise, conducerea automobilului fără permis valabil şi violenţă domestică.

În 2000, când DiCaprio se bucura de succesul filmului "Titanic", Farrar era arestat şi pus sub acuzare pentru tentativă de omor asupra iubitei sale de atunci şi pentru proferarea unor ameninţări cu tentă teroristă.
Adam Farrar a fost însă eliberat după 48 de ore, iar acuzaţiile care îi erau aduse au fost retrase.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod