FOTO. Cate Blanchett la 42 de ani, fără Photoshop

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Martie 2012
Actriţa australiană nu are nevoie de programele de editare foto pentru a afişa o imagine de invidiat. Ea a apărut pe coperta unei reviste cu doar puţin machiaj.

Actriţa australiană nu are nevoie de programele de editare foto pentru a afişa o imagine de invidiat. Ea a apărut pe coperta unei reviste cu doar puţin machiaj.

Vedeta în vârstă de 42 de ani, mamă a trei copii, a ales "să-şi păstreze" ridurile greu sesizabile şi să nu folosească nici prea mult machiaj pentru poza care a apărut pe coperta revistei Intelligent Life, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Chiar şi îmbrăcămintea ei este una specială, actriţa folosind o jachetă de piele din garderoba personală şi nu creaţia unui designer celebru.

Editorul revistei, Tim de Liste, a explicat motivaţia copertei: "Arată aşa cum este.

O femeie de 42 de ani care îşi petrece zilele la birou, serile pe scenă şi restul timpului având grijă de cei trei copii. Când alte reviste fotografiază actriţe, ajung mereu să folosească Photoshop-ul, fără să lase cel mai mic rid expus", a spus el.

Fotografia se vrea a fi o reflecţie a vieţii reale, conform reprezentanţilor revistei.

Cate Blanchett a primit premiul Oscar în 2005, pentru interpretarea actriţei Katherine Hepburn în filmul "Aviatorul", de Martin Scorsese, alături de Leonardo DiCaprio, relatează Mediafax.

Actriţa australiană a mai fost recompensată cu numeroase alte distincţii internaţionale, printre care două premii din partea Screen Actors Guild, două Globuri de Aur şi două BAFTA, precum şi premiul de interpretare la cea de-a 64-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia.

Blanchett a mai apărut în producţii precum "Elizabeth - Regina virgină" (1998), în regia lui Shekar Kapur, "Veronica Guerin" (2003), de Joel Schumacher, "Stăpânul inelelor", de Peter Jackson, "Misterele Berlinului" (2006), de Steven Soderbergh, "Babel" (2006), de Alejandro Gonzalez Inarritu, "Jurnalul unui scandal" (2006), de Richard Eyre, "I'm not there" (2007), de Todd Haynes şi "Indiana Jones şi regatul craniului de cristal" (2008).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod