Fiul lui Ozzy Osbourne, concediat prin e-mail

Jack Osbourne, fiul rockerului britanic Ozzy Osbourne, a fost concediat dintr-un show TV american, prin e-mail, după ce a anunţat, în urmă cu câteva zile, că a fost diagnosticat cu scleroză multiplă, o maladie incurabilă care afectează sistemul nervos central.
Jack Osbourne, fiul rockerului britanic Ozzy Osbourne, a fost concediat dintr-un show TV american, prin e-mail, după ce a anunţat, în urmă cu câteva zile, că a fost diagnosticat cu scleroză multiplă, o maladie incurabilă care afectează sistemul nervos central.

Jack Osbourne, în vârstă de 26 de ani, s-a declarat jignit după ce directorii unui post de televiziune american l-au concediat prin e-mail, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Vorbind în emisiunea prezentată de mama lui, "The Talk", Jack Osbourne a declarat: "Obţinusem un contract, iar imediat după ce am fost diagnosticat, conducerea postului TV a considerat că eu nu pot să mă achit de acele obligaţii profesionale.
Nu m-au sunat niciodată. Totul s-a petrecut prin intermediul agenţilor şi al avocaţilor. M-am simţit jignit".


Deşi Jack Osbourne nu a numit emisiunea în care urma să apară, tabloidul britanic The Sun susţine că este vorba de show-ul "Stars Earn Stripes" de pe postul NBC, în care soldaţi profesionişti îi ajută pe participanţi - celebrităţi din showbiz - să urmeze un curs riguros de exerciţii militare.

Din distribuţia acestui proiect TV, care va fi difuzat în Statele Unite în luna august, fac parte fiica pugilistului Muhammad Ali, Laila Ali, şi actorul Dean Cain, care s-a remarcat în cel mai recent film din franciza "Superman".

Jack Osbourne a devenit tată în luna aprilie, când logodnica sa, Lisa Stelly, a născut-o pe micuţa Pearl, primul copil al cuplului, notează Mediafax.

Scleroza multiplă este o afecţiune neurologică cronică, autoimună, care afectează sistemul nervos central, în mod special creierul, măduva spinării şi nervii optici.
Boala poate provoca dificultăţi în controlul muscular, tulburări de vedere, de echilibru, ale sensibilităţii şi tulburări ale funcţiilor mintale. Boala nu se poate vindeca, dar tratamentul potrivit poate încetini progresia maladiei.

Jack este cel mai mic dintre cei trei copii ai lui Ozzy Osbourne şi ai soţiei sale, Sharon Osbourne. Jack a devenit cunoscut după difuzarea reality show-ului "The Osbournes", ce prezenta viaţa de zi cu zi a părinţilor săi, a sa şi a surorii lui, Kelly.

Ozzy Osbourne este membru fondator şi fost solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968.
De-a lungul anilor, trupa britanică a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod