Eva Longoria s-a despărţit de Eduardo Cruz

Vedeta din serialul "Neveste disperate" s-a despărţit de iubitul ei, după o relaţie de circa un an, potrivit unei surse, citată de revista People.
Vedeta din serialul "Neveste disperate" s-a despărţit de iubitul ei, după o relaţie de aproape un an, potrivit unei surse, citată de revista People.

Longoria, în vârstă de 36 de ani, şi Eduardo Cruz, fratele actriţei spaniole Penelope Cruz, au fost fotografiaţi pentru ultima oară împreună în luna februarie, în timp ce urmăreau un spectacol de flamenco. Cei doi au început să se afişeze împreună în public în februarie 2011, la o lună după finalizarea divorţului Evei Longoria de jucătorul de baschet Tony Parker, notează publicaţia citată de agenţia Mediafax.

Eva Longoria a divorţat de Tony Parker din cauza infidelităţii dovedite a acestuia.

Actriţa americană a declarat într-un interviu acordat recent ediţiei spaniole a revistei Vanity Fair că se consideră foarte norocoasă pentru faptul că l-a cunoscut pe Eduardo Cruz, în vârstă de 27 de ani.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod