Eurovision 2013: Şansele lui Cezar Ouatu de a câştiga concursul

Românul a reuşit să se califice în finala concursului, dar greul de-abia acum începe pentru el. Piesa "It's My Life", interpretată de Cezar, a stârnit reacţii diferite printre specialişti.

Casele de pariuri privesc ca mare favorită pentru câştigarea trofeului pe Danemarca. Emmelie De Forest, care a interpretat piesa "Only Teardrops”, este de departe cel mai bine cotată la o victorie în 2013 la Eurovision.

Astfel, în medie, un euro pariat pe Danemarca aduce un câştig de doar 50 de eurocenţi, relatează agenția Mediafax.


La mare distanţă faţă de Danemarca pentru câştigarea trofeului Eurovision 2013 se află Norvegia. Un euro pariat pe piesa "I Feed You My Love", interpretată de Margaret Berger, aduce în medie un câştig de 6 euro celui care a mizat pe ea.

 

A treia favorită la Eurovision este Ucraina, cu cote asemănătoare Danemarcei.

 

România este cotată printre ţările cu ultimele şanse la câştigarea trofeului. Un euro pariat pe Cezar Ouatu poate aduce un câştig între 50 şi 200 de euro, în funcţie de casa de pariuri.

 

Ziarul britanic The Guardian are altă opinie privind favoriţii la Eurovision 2013 şi a alcătuit două tipuri de predicţii. Primul tip, care se bazează pe valoarea cântecului, are ca favorite, în ordine, Olanda, Danemarca şi Grecia.

Al doilea, care se bazează pe afinităţile ţărilor care votează, are în frunte Azerbaidjan şi Rusia, la egalitate, urmate de Grecia.

Cezar va concura în finala Eurovision Song Contest 2013, sâmbătă seară, unde piesa "It's My Life" (muzică şi versuri Cristian Faur) va intra în competiţie pe poziţia 14.

În marea finală, care se va desfăşura sâmbătă seară la Malmö, în Suedia, ordinea intrării în concurs este următoarea: Franţa (1), Lituania (2), Republica Moldova (3), Finlanda (4), Spania (5), Belgia (6), Estonia (7), Belarus (8), Malta (9), Rusia (10), Germania (11), Armenia (12), Olanda (13), România (14), Marea Britanie (15), Suedia (16), Ungaria (17), Danemarca (18), Islanda (19), Azerbaidjan (20), Grecia (21), Ucraina (22), Italia (23), Norvegia (24), Georgia (25) şi Irlanda (26), potrivit eurovision.tv.


Foto: Thomas Hanses (EBU)

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod