EUROVISION 2013: Cezar va reprezenta România la concursul din Suedia - Melodia câştigătoare

Cezar va reprezenta România la EUROVISION Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa "It's my life", compusă de Cristian Faur, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale EUROVISION 2013, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la TVR.

Cezar (Cezar Ouatu, supranumit "Cezar The Voice") a obţinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public, în urma unei lupte foarte strânse cu trupa Electric Fence şi cu Luminiţa Anghel.

Cezar va intra în a doua semifinală a concursului EUROVISION, care se va desfăşura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR, informează agenția Mediafax.

Melodia "It's my life", care va reprezenta România la Malmo, a fost aleasă în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%).


În urma televotului, pe primele trei locuri s-au clasat Cezar (12 puncte), Casa Presei (10 puncte) şi Luminiţa Anghel (8 puncte).

După notarea juriului, primele trei locuri au fost ocupate de Electric Fence (12 de puncte), Luminiţa Anghel (10 de puncte) şi Cezar (8 de puncte).

Astfel, în urma adunării punctajelor, clasamentul a fost următorul: Cezar (20 de puncte), Electric Fence (19 puncte) şi Luminiţa Anghel (18 puncte).

Cezar a dedicat prestaţia sa din finala selecţiei naţionale familiei şi publicului.

"Voi cânta pentru voi, pentru tatăl meu care nu mai este printre noi, dar care cu siguranţă zâmbeşte în colţul gurii de undeva de acolo sus, pentru mama mea, pentru toţi cei care mă iubesc şi pe care îi iubesc!", a scris Cezar pe contul său oficial de Facebook, înainte de începerea finalei naţionale a concursului Eurovision.

După aflarea votului publicului, Cezar a spus că de trei săptămâni trăieşte un vis. "Nu vă voi dezamăgi. Doamne ajută (...) Îi respect pe toţi concurenţii mei.
I-am respectat din prima clipă. Îi iubesc, m-au inspirat piesele lor (...) Aşa a vrut Dumnezeu şi, chiar dacă pe nimeni nu interesează, o persoană importantă acolo sus - tata - mă iubeşte"
, a spus Cezar după aflarea votului final.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Martie 2013
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • raluca pe 13 Mar 2013, 17:24
  :(

  Iar ne facem de ras la Eurovision :( Trist ...

  1
  1

 • xxx pe 11 Mar 2013, 12:27
  ORIBIL

  cred ca spun tot prin ORIBIL,de ras,ce cauta o melodie si voce ca asta la Eurovision???????????????asta nici nu trebuia sa se urce pe scena,de raaaaaaaasssssssss.........

  2
  3

 • deak katalin pe 10 Mar 2013, 21:45
  cezar

  IMI PLACE MELODIA!!!BRAVO!!!MULT SUCCES!!!

  5
  4

 • larisa pe 10 Mar 2013, 21:08
  EUROVIZION

  nu numai ca are voce de femeie si canta urata...dar lumea nu il cunoaste...e oribil nu se compara cu ELECTRIC FENCE SAU LUMINITA ANGHEL care s-au descurcat de minune !!!

  3
  3

 • Mara pe 10 Mar 2013, 17:04
  Cezar - Eurovision

  Ce porcarie!!! Nici nu mai meritam sa intram in acest concurs!

  4
  4

 • filimon violeta pe 10 Mar 2013, 11:47
  cezar ouatu

  mult succes in continuare!

  4
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod