Cine e Cezar Ouatu, reprezentantul României la EUROVISION 2013

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Martie 2013
Cezar Ouatu s-a născut în România, într-o familie de muzicieni, şi a început să studieze pianul la vârsta de 6 ani. S-a remarcat pentru talentul său muzical şi a absolvit Liceul de Artă "Carmen Sylva" din Ploieşti.
La 20 ani şi-a descoperit vocea, respectiv timbrul unic şi special. A absolvit cu notă maximă secţia canto clasic la Conservatorul "Giuseppe Verdi" din Milano, una dintre cele mai importante şcoli de muzică din lume, potrivit site-ului http://eurovision.tvr.ro.

A câştigat peste 10 premii internaţionale la cele mai importante concursuri internaţionale de canto de la Barcelona, Dresda, Milano, Monaco, San Marino.
Are o carieră de peste 10 ani în lumea operei internaţionale, cu spectacole în cele mai importante săli şi teatre din lume.

 
Cezar a decis în decembrie 2012 să abordeze genul pop opera, îmbinând genul opera cu cel pop opera pe aceeaşi scenă, într-un concept inovativ şi original pe plan mondial.

În acest an, pe lângă participarea la EUROVISION, Cezar are în plan două colaborări internaţionale de anvergură, cu tenorul italian Andrea Bocelli şi cu soprana română Angela Gheorghiu (foto).
Tot în 2013, Cezar va lansa un single scris special pentru el de legendarul muzician Vangelis, informează Mediafax.


Cezar Ouatu va reprezenta România la EUROVISION Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa "It's my life", compusă de Cristian Faur, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a concursului EUROVISION 2013.


Foto: Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sevenart pe 10 Mar 2013, 13:55
    Cezar The Winner !!

    N-am stiut nimic despre Cezar , dar cand l-am ascultat mi-am dat seama ca vocea sa insumeaza , pe langa talent si munca asidua ; a ambina genul opera cu pop nu e usor , iar daca nu rezisti , vocea te tradeaza . Si dupa cum s-a putut observa Cezar a invins si ma bucur pt. asta. Nu subapreciez pe nimeni , asa-i in competitii , ramane numai unul , important e si sa stim sa pierdem . Nu ne facem iluzii pt. locul I ( nu ca nu am merita , cunoastem criteriul !!!? ), dar din respect pt. muzica buna , am merita macar II ! Mult succes , Cezar !

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod