Eurovision 2012: AP scrie că România are o piesă ţigănească

Piesa "Zaleilah", cu care Mandinga reprezintă România în finala Eurovision 2012, din această seară, e descrisă drept un "talmeş-balmeş" de agenţia de presă AP.

Piesa "Zaleilah", cu care Mandinga reprezintă România în finala Eurovision 2012, din această seară, este descrisă drept un "talmeş-balmeş" de agenţia de presă AP.

Potrivit Associated Press, solista Mandinga, Elena Ionescu, are o voce "înfocată", iar piesa pe care o cântă este "exotică".
Datorită versurilor în spaniolă şi engleză, Mandinga ar dori să atragă voturile spaniolilor.

"Zaleilah" e descrisă drept un "talmeş-balmeş global", cu trompete cubaneze, salsa şi cimpoaie. AP notează că piesa României emană o "frenezie ţigănească".


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Mai 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Antisexul pe 30 Mai 2012, 13:43
    Ai dreptate, Maricon,

    si eu am simpatizanti pentru Elena (!), mai ales pentru fesele ei, deci doi am care este ei, de simpatizanti. Mi-a acoperit cu ele timpanele. Cu fesele. Cu melodia ce sa mai fac?

    1
    0

  • AY pe 29 Mai 2012, 11:19
    nu va inteleg

    populatia Romaniei este formata din romani,tigani,unguri si alte nationalitati deci este normal ca si muzica sa fie mixta,problema nu a fost mixtura ci doar piesa de foarte proasta calitate.

    1
    0

  • domnisoaracristina pe 28 Mai 2012, 14:51
    Ce nashpa sunteti!

    Lasa-ma frate ca presimt toti ascultati melodia asta de 10mii ori pe zi! Nu stiu cum puteti fi asa incat sa va criticati prestatia propriei tarii! Multi dintre voi ar trebui sa o aplaudati pe Elena pt ca sa fii acolo nu e usor! De criticat e usor sa dai din papagal, dar de facut ce a facut ea e greu! Nu oricine ajunge la Eurovision! V-as pune sa cantati pe astia care comentati si apoi v-as face de kkt in fata tarii! Pt oameni ca voi e Romania unde e! Rusine!

    2
    0

  • anisoara pe 27 Mai 2012, 15:29
    asa e

    din pacate asta e realitatea. N-au stiut sa aleaga ceva mai bun decat o piesa tiganeasca care sa ne reprezinte. Si ne mai suparam cand strainii ne fac tigani! Asta promovati, dragii mei!

    3
    1

  • Maricon pe 26 Mai 2012, 16:17
    TRist dar adevarat

    Sa-mi fie cu iertare pentru fanii Mandingai, dar sustin parerea celor de la AP. Muzica are o tenta tiganeasca si sincer, sansele noastre de castig sau diminuat drastic din acest motiv. Avem simpatizanti pentru Elena, care este extrem de frumoasa dar nu si pentru melodia cantata de ea.

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod