Elton John, internat în spital

Cântăreţul britanic a fost internat din cauza unei infecţii respiratorii "serioase", miercuri, într-o clinică din Los Angeles.
Cântăreţul britanic a fost internat din cauza unei infecţii respiratorii "serioase", miercuri, într-o clinică din Los Angeles.

Elton John a fost transportat de urgenţă la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, la primele ore ale dimineţii de miercuri, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

După efectuarea unui set de analize, medicii i-au recomandat starului britanic să nu urce pe scenă timp de şapte zile. Astfel, cântăreţul britanic nu va putea să susţină cele patru concerte pe care le avea programate în acest weekend la Caesars Palace din Las Vegas.

Potrivit medicilor americani, starul britanic are nevoie de repaus complet şi de tratament cu antibiotice pentru a preveni înrăutăţirea stării sale de sănătate.

Presa americană afirmă că starul, în vârstă de 65 de ani, a fost deja externat şi a ales să îşi petreacă convalescenţa în reşedinţa sa din Los Angeles.

Cântăreţul britanic a fost nevoit să îşi anuleze alte două concerte în februarie, din cauza unei toxiinfecţii alimentare, relatează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod