Elsa Pataky a născut gemeni

Actriţa spaniolă de origine română, căsătorită cu actorul australian Chris Hemsworth, a devenit din nou mamă, după ce a născut gemeni.
Elsa Pataky a născut doi băieţei, la o clinică la Los Angeles, a confirmat purtătorul de cuvânt al cuplului, vineri, pentru People.

Chris Hemsworth şi Elsa Pataky mai au o fetiţă, India Rose, în vârstă de un an şi zece luni.

Elsa Pataky şi Chris Hemsworth şi-au făcut publică relaţia în septembrie 2010 şi s-au căsătorit pe 28 decembrie 2010, în Indonezia.

Elsa Pataky este o promiţătoare actriţă spaniolă, născută la Madrid.
Tatăl ei este un biochimist spaniol, José Francisco Lafuente, iar mama ei, Cristina Pataky Medianu, de profesie editor, este de origine româno-maghiară. Pataky a urmat cursurile facultăţii de jurnalism la Universidad de San Pablo CEU. În timpul facultăţii, ea a urmat şi cursuri de actorie.

După o serie de roluri în seriale TV, Pataky a apărut în peste zece filme spaniole, iar în 2004 a jucat în "Iznogoud, marele vizir/ Iznogoud", care a avut un mare succes de public, notează agenția Mediafax.
A mai jucat în filmul "Avionul cu şerpi/ Snakes on a Plane" (2006), de David Ellis, alături de Samuel L. Jackson, dar şi în "Ninette", de José Luis Garci, în seria TV mexicană "Mujeres Asesinas", "Give 'Em Hell, Malone" şi "Cod galben de crimă/ Giallo", de Dario Argento.
Actriţa a putut fi văzută şi în partea a cincea a francizei "Fast and Furious".

Chris Hemsworth a devenit celebru cu rolul Kim Hyde din serialul australian "Home and Away". Hemsworth a jucat rolul zeului Thor în filmul omonim ce a fost lansat în 2011, dar şi în "The Avengers", filmul cu cel mai bun debut din istoria box office-ului nord-american.
A mai jucat în filme precum "Star Trek" (2009), "Cash" (2010), "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman" (2012) şi în lungmetrajul SF "Thor: Întunericul/ Thor: The Dark World".


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod