Elena Băsescu e însărcinată

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Februarie 2013
Preşedintele Traian Băsescu a confirmat faptul că fiica sa, Elena, este însărcinată, iar el urmează să fie pentru prima dată bunic.

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, joi seară, de către jurnalişti, la Cluj Napoca, dacă îşi doreşte nepot sau nepoată, asta după ce, în presă, au apărut informaţii potrivit cărora fiica cea mică a şefului statului, Elena, este însărcinată. "Hai, mă, n-aş vrea să vorbesc. Lasă să treacă trei luni", a spus, râzând, efului statului.

Zvonurile despre faptul că Elena Băsescu aşteaptă un copil s-au înmulţit în ultima săptămână. Apropiaţii lui Bogdan Ionescu, căruia prietenii îi spun Syda, au dezvăluit pentru wowbiz.ro că mezina preşedintelui României este gravidă.

Sarcina este abia la început, acesta fiind motivul uriaşei secretomanii care înconjoară cel mai important eveniment din viaţa cuplului, scriu jurnaliştii de la wowbiz.ro.

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, joi, la B1TV, dacă se vede mergând la plimbare cu nepotul în parc, el răspunzând că se vede în această ipostază, după care a adăugat, râzând: "Ei, poate nu chiar în parc, poate mergem la o terasă".Băsescu a spus că se vede, cu siguranţă, în postura de a merge cu nepotul în parc la plimbare. La insistenţele moderatorului, el a adăugat, râzând: "Ei, poate nu chiar în parc, poate mergem la o terasă".
De asemenea, el a spus, râzând, că poate ar fi fost mai bine ca fiica sa cea mică să fi mers la clinică undeva în Belgia, pentru a nu fi văzută de presă.

Preşedintele Băsescu a declarat de mai multe ori în cursul anului trecut că îşi doreşte nepoţi. În mai 2012, la o întâlnire cu românii din Chicago, Băsescu s-a pozat cu doi bebeluşi şi a spus că "tânjeşte" şi el să aibă nepoţi.

Câteva săptămâni mai târziu, în iunie 2012, Băsescu spunea că "urgenţa" pentru el nu este căsătoria fiicei celei mici Elena, ci să aibă "nepoţei". "Urgenţa pentru mine e să facă nişte nepoţi acolo. Nu căsătoria, ci nepoţii", afirma preşedintele.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit la 1 septembrie 2012. Slujba de oficiere a căsătoriei religioase a avut loc la biserica Sfântul Spiridon din Capitală şi a fost urmată de petrecerea ţinută la Palatul Snagov.


Foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 15 Feb 2013, 15:58
    PRAF

    POATE AVORTEAZA, CE BINE AR FI....

    0
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod