Drew Barrymore trece la iudaism

Actriţa americană se va converti la iudaism şi intenţionează să o crească şi pe fiica ei în această credinţă.
Pentru a putea să se convertească la iudaism, Drew Barrymore va trebui să renunţe la tatuajele sale, pe care le va înlătura pe cale chirurgicală.

Actriţa va apela la o dureroasă intervenţie cu laser pentru a scăpa de cele şase tatuaje pe care le are pe trup şi care includ o floare pe coapsă şi un fluture pe abdomen, informează tabloidul britanic The Sun, citat de Mediafax.

Actriţa în vârstă de 37 de ani care avea în trecut reputaţia unei petrecăreţe s-a căsătorit în iunie 2012 cu consultantul în artă Will Kopelman şi urmează să se convertească la iudaism, religia soţului ei.

Potrivit unor surse, Drew Barrymore intenţionează să o crească pe fiica în vârstă de patru luni a cuplului, Olive, în credinţa iudaică, o religie care interzice tatuarea trupului.

"S-a maturizat şi acum a devenit conservatoare", a declarat o sursă.

Drew Barrymore este actriţă şi producătoare de film, ea apărând pentru prima oară în faţa camerelor de filmat pe când avea doar 11 luni.
Barrymore a debutat în cinematografie în 1980, în filmul "Eveniment periculos/ Altered States", câştigându-şi celebritatea cu rolul din "E.T." şi devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior să îşi dezvolte cariera actoricească cu roluri de comedie, notează .

După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Îngerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" şi "Despre bărbaţi şi nu numai".
A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).

Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod