Dosar Eva: 7 vedete din România care au căzut în capcana drogurilor

3 din 8

Dana Marijuana, o viață în derivă

La începutul anilor 2000 era una dintre cele mai apreciate artiste hip-hop din România, însă după ce a descoperit drogurile, Dana Coteanu nu și-a mai revenit. Au urmat mai multe internări în clinici de specialitate, și-a întemeiat o familie, a făcut un copil, dar demonii drogurilor tot nu-i dau pace.

În aprilie anul trecut, Dana Coteanu, cunoscută sub numele de Marijuana, a fost internată în secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Cluj, în urma unei căderi nervoase. Prezentă la târgul Expo Transilvania, organizat la Cluj, Marijuana a început să urle și să fie cuprinsă de spasme. Tânăra a fost dusă de urgență la spital de un echipaj SMURD. Ea era incoerentă, astfel că medicii au fost nevoiți s-o sedeze și s-o interneze în secția de Psihiatrie pentru a primi îngrijirile adecvate.

Vedeta a recunoscut în mai multe rânduri că perioada lungă în care a consumat substanțe halucinogene a lăsat sechele adânci, iar psihicul ei e încă afectat, deși nu mai ia droguri.
Starea artistei îl îngrijorează pe tatăl ei. Acesta a declarat în martie că Dana vorbește foarte mult despre religie în ultima vreme. "Are halucinaţii, trece brusc de la o stare la alta. Acum plânge, acum râde, în doar câteva secunde. În perioada Paştelui îi este foarte rău. Vorbeşte tare, vorbeşte aiurea, vorbeşte despre Biserică, spune că l-a cunoscut pe Iisus, că face minuni ca Iisus. Trebuie internată!", a spus Ion Coteanu pentru emisiunea "Drept la ţintă". "Abia îşi plătesc chiria, nu ar fi în stare să ducă o familie. Medicul i-a recomandat să nu facă vreun copil. Dacă îi dau ceva, îi dau Danei, nu lui. El are o mulţime de joburi, dar nu are bani să-şi achite chiria", a spus tatăl Marijuanei despre Sebi, iubitul ei.
"Am cerut-o de soţie, s-ar putea ca în septembrie să facem nunta", a replicat Sebi. Acesta a confirmat însă starea precară a Danei: "Doctoriţa i-a spus să reînceapă tratamentul. În prima zi m-am speriat, devia de la un subiect la altul. A avut trei zile de comportament ciudat."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod