DJ olandezi la B'Estfest 2008

Facebook Twitter Comenteaza
DJ olandezi la B'Estfest 2008

Line-up-ul festivalului se completeaza cu inca patru nume, de data aceasta din aria electro. Cinci dintre cei mai renumiti DJ din Olanda vin sa faca atmosfera la B'Estfest: Mark Norman, Cor Fijneman, Lemon8 si Boy Lamoen. Boy Lamoen va asigura warm-up-ul in fiecare zi a festivalului, afterparty-ul fiind asigurat de Mark Norman in data de 4 iulie, Cor Fijneman pe 5 iulie, Lemon8 pe 6 iulie.

Artistii confirmati pana acum pe afisul B'Estfest sunt Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440, si Miss Platnum (4 iulie), Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Stereophonics, Nouvelle Vague si Deluka (5 iulie), Nelly Furtado, Manu Chao, Roisin Murphy (Moloko), Sunrise Avenue, Joe Jackson si The Last Supper (6 iulie), si Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie).

Produs de Emag!c Entertainment, B'Estfest 2008 va avea loc in zilele de 4, 5, 6, respectiv 11 iulie (Aftershock), in aer liber, in cadrul complexului Romexpo.
Toate categoriile de biletele pentru B'Estfest si B'Estfest Aftershock, respectiv biletele de o zi (90 lei pentru 4, 5 sau 6 iulie si 75 de lei pentru 11 iulie), abonamentele de 3 zile (240 de lei), precum si biletele VIP, sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod