EUROPAfest 2008

Facebook Twitter Comenteaza
EUROPAfest 2008

Intre 8 si 12 mai, la Sala Auditorium, festivalul EUROPAfest va avea invitati din Italia, Croatia, Australia, Marea Britanie si Ungaria. Iata cativa dintre ei:

Mildreds - Croatia

Grupul este binecunoscut in Croatia pentru maniera inedita in care preia teme celebre din diferite spatii muzicale, interpretandu-le intr-un stil foarte expresiv, elegant si romantic. Repertoriul lor include jazz standard, piese pop (preluari de la Sting, Elton John, James Taylor, Billy Joel), muzica traditionala si cantece croate populare.

Marco Castelli Quartet - Italia

Marco Castelli, un artist eclectic si prodigios, alaturi de grupul sau de jazz, Marco Castelli Quartet.
Muzica celor patru este un fusion vibrant de ritmuri mediteraneene, sud-europene si nord-africane care vorbeste pe limba jazzului de astazi.

Blues Radio Budapest - Ungaria

O trupa care canta blues in spiritul American - ZZ Top, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton sunt doar cativa al caror stil au marcat sound-ul celor cinci membri. Numele lor se regasesc pe afisele celor mai importante festivaluri de blues din Europa.

Vincent's Chair Trio - Australia - UK

Grupul de pop revine in Romania, dupa prezenta lor in 2006 in cadrul festivalului international EUROPAfest.
Vincent's Chair Trio apartine generatiei de muzicieni care se eschiveaza limitelor stilistice, combinatia instrumentelor dand nastere unui hibrid muzical contemporan cu radacini in jazz si influente din Pat Metheny si Joni Mitchell.

Roberto Magris Jazz Quartet - Italia

Roberto Magris este un nume prezent in istoria marilor festivaluri de jazz din toata lumea. Alaturi de quartetul sau, pianistul a concertat pana acum in peste treizeci de tari. In 2008, Magris a lansat albumul "Current views", alaturi de icon-ul jazzului european, chitaristul Philip Catherine.
Trupa este prezenta in Romania cu concertul "Canzoni Italiane in Jazz".

Davide Pannozzo Band - Italia

La numai 25 de ani, Davide Pannozzzo a cantat pe scena principalelor festivaluri de blues din Italia, preda inca din 2003 chitara rock-blues la Roma, a scris muzica pentru coloana sonora de film, si pana in 2007 a fost leader-ul formatiei rock-blues Almost Blue's Band. Odata incheiat capitolul Almost Blue's Band, Davide Pannozzo incepe un nou proiect ce-i va purta numele, Davide Pannozzo Band.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod