DiCaprio şi-a vândut reşedinţa din Malibu

Actorul şi-a vândut reşedinţa din Malibu, pentru 17,35 milioane de dolari, cu un preţ mai mic decât a cerut în 2012, când a decis să scoată la vânzare această proprietate.

Reşedinţa, situată într-un cartier rezidenţial din Malibu, California, a fost scoasă la vânzare în 2012, pentru 23 de milioane de dolari. Preţul a fost redus în luna iunie a acestui an la 18,9 milioane de dolari, informează site-ul hollywoodreporter.com, citat de Mediafax.

Însă numai după o nouă reducere a preţului, actorul american a reuşit să găsească un cumpărător pentru această proprietate pe malul mării, care include o locuinţă principală, dar şi două case de oaspeţi.Pe de altă parte, în prima parte a acestui an, publicaţia The New York Post relata că Leonardo DiCaprio a cumpărat o proprietate de lux în Greenwich Village, New York, pentru o sumă cuprinsă între 30 şi 50 de milioane de dolari, relatează Mediafax.Leonardo DiCaprio, în vârstă de 39 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood.

A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinematografiei americane.
Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996.

În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi.
Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în filmul lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat în cinematografe în 2010.
Totodată, în anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat în "J. Edgar", în regia lui Clint Eastwood. Actorul a putut fi văzut de curând în cinematografe în filmul "Marele Gatsby", o ecranizare de excepţie a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, în regia lui Baz Luhrmann.


Foto: AFP/Mediafax, themaliburealestateblog.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod