DiCaprio şi-a vândut reşedinţa din Malibu

Actorul şi-a vândut reşedinţa din Malibu, pentru 17,35 milioane de dolari, cu un preţ mai mic decât a cerut în 2012, când a decis să scoată la vânzare această proprietate.

Reşedinţa, situată într-un cartier rezidenţial din Malibu, California, a fost scoasă la vânzare în 2012, pentru 23 de milioane de dolari. Preţul a fost redus în luna iunie a acestui an la 18,9 milioane de dolari, informează site-ul hollywoodreporter.com, citat de Mediafax.

Însă numai după o nouă reducere a preţului, actorul american a reuşit să găsească un cumpărător pentru această proprietate pe malul mării, care include o locuinţă principală, dar şi două case de oaspeţi.



Pe de altă parte, în prima parte a acestui an, publicaţia The New York Post relata că Leonardo DiCaprio a cumpărat o proprietate de lux în Greenwich Village, New York, pentru o sumă cuprinsă între 30 şi 50 de milioane de dolari, relatează Mediafax.



Leonardo DiCaprio, în vârstă de 39 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood.

A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996.

În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar.
Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în filmul lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat în cinematografe în 2010. Totodată, în anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat în "J. Edgar", în regia lui Clint Eastwood. Actorul a putut fi văzut de curând în cinematografe în filmul "Marele Gatsby", o ecranizare de excepţie a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, în regia lui Baz Luhrmann.


Foto: AFP/Mediafax, themaliburealestateblog.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod