Diane Lane şi Josh Brolin au divorțat

Divorţul actorilor a fost finalizat în mod oficial la sfârşitul lunii noiembrie.
Cei doi actori s-au despărţit la începutul acestui an, iar Curtea Supremă din Los Angeles a pronunţat divorţul starurilor pe 27 noiembrie, informează revista People, citată de agenția Mediafax.

Diane Lane, în vârstă de 48 de ani, care îşi schimbase oficial numele în Diane Lane Brolin, a revenit la numele de dinainte de căsătorie.

Josh Brolin, în vârstă de 45 de ani, s-a internat în noiembrie într-o clinică de dezintoxicare, după o serie de altercaţii publice şi pentru a-şi trata dependenţa de alcool.

Brolin a început să consume alcool excesiv după ce s-a despărţit de soţia sa, în februarie anul acesta, după opt ani de căsnicie.

Diane Lane şi Josh Brolin s-au căsătorit în 2004, într-o ceremonie organizată la ferma pe care actorul american o deţine în California.

Cuplul a avut o căsnicie tumultuoasă, iar Brolin a fost arestat la doar patru luni după nuntă, sub acuzaţia de violenţă conjugală.
Deşi Diane Lane telefonase la poliţie, declarând că soţul ei o bătuse, actriţa a decis în cele din urmă să nu depună plângere în justiţie, notează Mediafax.

Potrivit unei surse, despărţirea cuplului a fost una amiabilă, iar decizia a fost luată de comun acord.

Acest divorţ este cel de-al doilea atât pentru Diane Lane, cât şi pentru Josh Brolin, care nu au copii împreună.

Diane Lane, în vârstă de 48 de ani, nominalizată la premiul Oscar pentru rolul din filmul "Infidela/ Unfaitfhful" (2002), a fost căsătorită în perioada 1988 - 1994 cu actorul Christopher Lambert, cu care are o fiică, Eleanor Jasmine.

Josh Brolin a fost căsătorit între anii 1988 şi 1994 cu actriţa Alice Adair, cu are are doi copii: Trevor Mansur, născut în iunie 1988, şi Eden, născut în 1994.
Starul american a fost logodit pentru şase luni şi cu actriţa Minnie Driver.

Josh Brolin s-a remarcat în câteva lungmetraje bine primite de public şi de criticii de cinema, precum "Nu există ţară pentru bătrâni", "În valea terebinţilor", "Gangster american", "Milk - Preţul curajului", "Adevăratul curaj" şi "Bărbaţi în negru 3". Starul american, nominalizat la Oscar pentru rolul din "Milk - preţul curajului" (2008), a putut fi văzut anul trecut pe marile ecrane în drama "Elita gangsterilor".


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod