Diana Dumitrescu are o criză existențială

La 29 de ani, actrița mărturisește că actualmente nu mai are niciun scop în viaţă. Ea a scris pe blogul său că nu mai ştie ce vrea.
"Cred că unul din cele mai grele momente este atunci când te trezeşti fără nici un scop. Fără nici un țel. Fără nici un vis. Întotdeauna m-am întrebat care este scopul meu pe acest pământ. <<Să trăiesc>> mi-am răspuns de mii de ori. Aşa cum cred eu, cum îmi place mie. De cele mai multe ori, mi-am dorit lucruri, mi-am dorit să mi se întâmple. Şi s-au întâmplat. Cineva acolo sus a avut grijă să mi se împlinească visurile şi dorinţele. După vorba <<ai grijă ce-ţi doreşti că ţi se poate îndeplini>>, aşa mi-am dorit şi eu multe... şi s-au îndeplinit", a scris ea.

Actrița mărturisește că a ajuns în punctul în care nu mai știe ce va face mai departe. "După tot ce s-a întâmplat în viaţa mea, acum nu ştiu ce să îmi doresc. Ce vreau? Da, am ajuns şi în punctul ăsta din care nu ştiu încotro să o apuc. Ce vreau să mă fac când o să fiu mare? Ei bine, nu ştiu. Chiar nu ştiu."

Vedeta este mulțumită, însă, că poate conta pe prietenii ei. "Mă bucur în schimb, că am prieteni care simt prin ce trec, fără să vorbesc neapărat cu ei. Primesc mesaj: <<eşti bine?>> şi nu ştiu cum să răspund... da sunt, dar am o dilemă, nu ştiu ce vreau. Poate părea o problemă... superficială, să zicem, comparând cu toate problemele de pe lumea asta, dar este problema mea, şi o tratez că atare, DRAMA. :) Da, eu, <<drama queen>> mă plâng de nimicuri. Şi totuşi... încotro?", a adăugat Diana Dumitrescu.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod