Diana Bişinicu slăbeşte prin metoda Beyonce

de Daniel Dumitrescu, 27 August 2013

Dietă, masaj şi detoxifiere. Acestea sunt elementele pe care cântăreața se bazează pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Cântăreaţa a dat jos 20 de kilograme în jumătate de an.
Vedeta este o mămică fericită şi dependentă de micuţa ei, Riana, dar reuşeşte să-şi facă puţin timp şi pentru ea. Pentru a-şi recăpăta formele de dinainte de sarcină, Diana vizitează saloanele de masaj, unde petrece cel puţin o oră, de câte ori are ocazia, scrie ziarul Click!.

Rezultatele au început să apară. În jumătate de an, ea a dat jos 20 de kilograme. "Am ţinut şi dietă, fac masaj, iar acum urmez o cură de detoxifiere. O ţin şi vedetele în străinătate. Beyonce a slăbit zece kilograme cu ea. Este bazată pe sucuri de lămâie, cu sirop de arţar, apă şi piper cayenne. Beau 12 pahare pe zi şi nu mănânc nimic cât timp urmez această cură. Am reuşit să slăbesc 20 de kilograme în şase luni, iar cu programul de detoxifiere îmi propun să mai dau jos încă patru. L-am început doar de o zi. Mă simt foarte bine. Sper să rezist tentaţiilor culinare", a explicat Diana Bişinicu pentru Click!.
 
 

Cântăreața a ajuns acum la 55 de kilograme, însă nu dorește să se oprească aici, mai ales că luna vitoare ea va fi naşă de cununie şi vrea să arate perfect.


Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cate pe 9 Sep 2013, 11:47
    Dieta.......cu paranteza de rigoare...

    12 pahare de apa pe zi si nu maninca nimic pe timpul dietei??? Dupa parerea mea ,asta vrea sa se sinucida,nu sa slabeasca,e o dieta pentru cretini!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod