Demonstrat ştiinţific: Femeile încep să îmbătrânească de la 28 de ani!

Printre semnele care indică faptul că tinereţea începe să pălească se numără scăderea apetitului sexual şi creşterea dorinţei de a reuşi în carieră, dar şi schimbarea gusturilor în materie de emisiuni de radio şi televiziune.

Aproape jumătate dintre persoanele care au participat la sondajul realizat de site-ul SeekingArrangement.com, la care au răspuns 1.000 de bărbaţi şi femei, au declarat că 28 este vârsta la care se poate considera că tinereţea a ajuns în punctul culminant. 37% dintre femeile participante la sondaj şi 39% dintre bărbaţi au spus că 28 de ani reprezintă vârsta de la care începe îmbătrânirea.

Respondenţii au enumerat şi câteva schimbări de comportament despre care au spus că sunt semne clare de îmbătrânire.

Unul dintre cele mai frecvente este acela că scade interesul pentru sex, în schimb, ascesiunea în carieră devine o prioritate. Un al doilea semn, în ordinea celor semnalate de respondenţi a fost acela legat de emisiunile urmărite şi de posturile de radio ascultate, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Persoanele care preferă emisiunile cu tematică emoţională în defavoarea celor de divertisment, muzicale, iar la radio ascultă posturile de ştiri sau de muzică clasică şi le ignoră pe cele care difuzează muzică de ultimă generaţie se îndreaptă spre o pantă descendentă a existenţei.

Potrivit site-ului SeekingArrangement.com, alte semne care indică trecerea tinereţii sunt respingerea categorică a ideii unei aventuri de o noapte şi teama a mai viziona un film de groază.


Printre celebrităţile a căror tinereţe începe să pălească, potrivit participanţilor la sondaj, se numără cântăreaţa pop Katy Perry, care pe 25 octombrie va împlini 28 de ani, actriţa Keira Knightley, care va face 28 de ani în martie 2013, şi cântăreaţa britanică Cheryl Cole, care, în iunie, a împlinit 29 de ani, notează ziarul citat.

Foto: iStock

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Leo pe 5 Nov 2012, 19:20
    la 28 de ani ??

    Asta unde se spune in Ost sau in West ?. In zilele de astazi cel putin in Occident viata adevarata incepe de la 45 de ani...? cand realizarile din viata incep sa prinda roade.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod