Delia, luată la ochi de şefii de la Antena 1: Jurata de la "X Factor" trebuie să facă show ca Mihaela Rădulescu la "Românii au talent"

Noile reguli care vor fi aplicate din toamnă la emisiunea "X Factor" o vizează, se pare, și pe Delia. Potrivit ziarului Click!, producătorii i-au sugerat membrei juriului să fie mai provocatoare, mai tupeistă și mai activă, aşa cum şi-a jucat rolul Mihaela Rădulescu la "Românii au talent".

Cum era de aşteptat, prezenţa Mihaelei Rădulescu la juriul "Românii au talent" nu a trecut neobservată, dimpotrivă, a atras atenţia publicului şi creat audienţă pentru show-ul de la Pro TV. Ea a provocat scandal după scandal, după ce a sărutat un concurent pe gură, altuia i-a pipăit fundul, apoi s-a tăvălit prin făină şi a jignit două gimnaste, pe motiv că ar fi grase. Comportamentul Mihaelei a ajuns în atenţia CNA, dar, per ansamblu, câştigul pe care l-a adus postului este incontestabil.

Producătorii de la "X Factor" au sesizat "efectul Mihaela Rădulescu", iar acum doresc ca, pe lângă showman-ul Horia Brenciu și rocker-ul Ștefan Bănică, Delia (33 de ani) să intre în rolul de bombă-sexy, scrie Click!.

Deocamdată, artista, care se relaxează în vacanță în Bulgaria, şi se află în centrul atenţiei - ea are trei hit-uri în topuri, din care unul, "Da, mamă", a provocat o intensă controversă, şi a cântat în deschiderea concertului lui Robbie Williams.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Larry pe 21 Iul 2015, 14:11
    m tiganu

    daca vor sa distruga emisiunea aia si sa piarda telespectatori, cum a facut gretoasa penibila mihaela tiganu, n-au decat.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod