Decizie definitivă: Radu Banciu trebuie să-i plătească Andreei Berecleanu daune de 15.000 de lei

5 Decembrie 2014
Andreea Berecleanu a câștigat definitiv și irevocabil un proces cu Radu Banciu și B1 TV. Banciu și postul la care lucrează, B1 TV, trebuie să-i plătească în solidar despăgubiri de 15.000 de lei și să-i prezinte scuze publice Andreei Berecleanu „prin publicarea unui articol, pe cheltuială proprie, pe prima pagină a două cotidiane și în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu”.
Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe Banciu și postul B1 TV în 2012, după ce acesta a afirmat în cadrul emisiunii sale că „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcție. Și-a găsit bărbați bine situați care să o propulseze“. El a mai vorbit și despre o presupusă relație cu Dan Diaconescu (OTV).

„Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi”
, a declarat Andreea Berecleanu, la momentul respectiv, pentru paginademedia.ro.

Judecătoria Sectorului 1 a decis în favoarea Andreei Berecleanu în decembrie 2013. La momentul respectiv, Judecătoria a decis ca pârâții să plătească în solidar 30.000 de lei, pe lângă prezentarea scuzelor publice.
Decizia nu a fost definitivă, aceasta fiind atacată cu recurs de postul B1 TV la Tribunalul București.

Tribunalul a decis zilele trecute să înjumătățească suma stabilită inițial de Judecătoria Sectorului 1, însă a menținut celelalte dispoziții, referitoare la „exprimarea de scuze în mod public față de reclamantă prin publicarea unui articol, pe cheltuiala proprie, pe prima pagină a două cotidiane și în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu”, relatează paginademedia.ro.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Taraxacus pe 5 Dec 2014, 23:16
    Un nimeni

    Un nimeni in drum care a devenit celebru pt ca i s-a oferit o emisiune in care sa se poate manifesta primitiv si grobian ca sa-l razbune pe basescu si aservitii lui. Lumea lui banciu este o lume fetida in care mitocania, grobianismul si marlania se manifesta din plin. Oricat de mult l-ai iubi pe basescu si oricat de mult l-ai uri pe Voiculescu, nu te poti cobori la nivelul unui limbaj de mlastina practicat de banciu si basescu - daca ai putin respect de sine si te consideri intelectual. Pentru aceasta pseudoemisiune CNA nu a aplicat nicio sanctiune niciodata

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod