De ce s-au certat Gwyneth Paltrow şi Kate Moss

Actriţa americană şi modelul britanic au avut o dispută verbală, iar schimbul lor de replici a fost îndelung comentat de numeroasele vedete invitate la o petrecere în Mexic. Vezi ce și-au spus vedetele.

Actriţa americană şi modelul britanic au avut o dispută verbală, iar schimbul lor de replici a fost îndelung comentat de numeroasele vedete invitate la o petrecere în Mexic, organizată pentru a marca a 60-a aniversare a magnatului britanic Philip Green.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, citat de Mediafax, deşi are deja 38 de ani, modelul Kate Moss continuă să se comporte ca şi cum ar fi încă la liceu, fiind văzută aproape de fiecare dată cu o ţigară în mână, în mijlocul grupului ei de prieteni care o adoră.

Însă, din când în când, cineva îndrăzneşte să îi conteste "autoritatea", aşa cum a făcut recent actriţa americană Gwyneth Paltrow, în vârstă de 39 de ani, în timpul unei dispute verbale, ce a avut loc pe o plajă din Mexic.

"Gwyneth ieşise să facă jogging pe plajă, cu câteva ore înainte de petrecere. Kate ieşise şi ea să se plimbe pe plajă şi mânca nişte chipsuri, în momentul în care Gwyneth a trecut pe lângă ea", a declarat o sursă. "Kate a întrebat-o: «De ce alergi aşa?», iar Gwyneth i-a răspuns: "Ca să nu arăt ca tine atunci când voi îmbătrâni»", a adăugat aceeaşi sursă.

Kate Moss a rămas fără replică timp de câteva secunde, iar apoi a aruncat câteva chipsuri în direcţia actriţei americane, spunându-i: "Mai bine mănâncă nişte carbohidraţi!".

Acest schimb de replici a devenit apoi cel mai comentat subiect de discuţie în cursul serii şi toţi invitaţii de la acea petrecere s-au amuzat teribil pe seama lui, afirmă aceeaşi sursă.

La petrecere au fost prezente multe vedete de prim rang, precum Kate Hudson, Matt Bellamy, Gwyneth Paltrow, Chris Martin, Kate Moss, Jamie Hince, Robbie Williams şi Stevie Wonder.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod