Dana Rogoz, drum periculos în Cambodgia

Vedeta a plecat înainte de Revelion în Cambodgia şi aşa cum şi-a dorit, are parte de o vacanţă plină de aventuri.
Vedeta Pro TV îşi ţine la curent cititorii pe propriul blog despre ce face în Cambodgia. Ea a anunţat că va merge pe un drum aventuros prin pădure, prin locuri unde încă sunt mine care pot exploda oricând, relatează ziarul Libertatea.

"Mai sus sunt ultimele poze din capitală, dar şi câteva din autobuzul care ne ducea din Phnom Penh în Sihanoukville. Un drum de 5 ore jumate memorabil... Încerc să pregătesc pozele de la plajă în noaptea aceasta. Până atunci însă, să-mi ţineţi pumnii pentru drumul de mâine, care se anunţă cu adevărat aventuros.
Vom pleca din Koh Kong către Pursat, traversând munţii Cardamom. Fiind vorba de un drum forestier din ce am înţeles, niciun autobuz nu circulă, aşa că vom închiria o maşina cu şofer să ne ducă până acolo"
, a scris Dana pe blog.

"La agenţiile de turism ne-au spus că vom merge cam 7 ore (dar din experienţa acumulata până acum, asta înseamnă vreo 8-9). În general, cei mai mulţi aleg să meargă prin Phnom Penh către Pursat şi apoi Siem Riep, căci drumul e foarte bun.
Dar noi suntem prea în vest ca să ne mai întoarcem pe acest drum; ar însemna două zile pierdute pe autobuze. Aşa că am ales drumul mai scurt, mai spectaculos şi mai aventuros prin pădure (drumul nu poate fi făcut fără ghid sau şofer, căci zona încă mai are mine, ascunse în trecut de Khmerii Roşii)"
, a mai scris vedeta.

Dana a încheiat totuşi pe un ton optimist: "Călătoria continuă!".


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Ianuarie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • club pe 17 Ian 2013, 13:52
    oferte vacante

    http://clubmediteraneo.blogspot.ro/2013/01/1-mai-sunny-beach-4-all-inclusive.html

    0
    0

  • eVA pe 8 Ian 2013, 20:08
    concediu

    Succes si multa fericire

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod