Cum se menține în formă Mihaela Rădulescu

La 44 de ani, vedeta se poate lăuda cu o formă fizică de invidiat. Totul se bazează pe câteva reguli de bun-simţ, ce pot fi respectate fără prea mare efort, scrie Libertatea.
Mihaela le-a împărtășit și admiratorilor ei câteva idei simple pentru un stil de viață mai bun.
 
"Bună dimineața! După vitamine, sport și mic dejun, ziua arată deja mai interesantă. Dacă v-aș convinge să nu plecați nicăieri din casă cu stomacul gol, să nu fumați first thing in the morning și să faceți măcar 15 minute de gimnastică de dezmorțeală, pe muzică energizantă, aș fi fericită că am o influență pozitivă asupra unora dintre voi", a explicat vedeta pe pagina sa de Facebook.

"Nu sunt dictate de viață, căci nu sunt un guru, sunt doar idei simple, care la mine funcționează brici. Cu orice v-ați îmbrăca, nu uitați să asortați și un zâmbet, un mers cu spatele drept și un to do list, care să conțină și o bucurie pentru sufletul vostru. Have a nice day!", a mai scris Mihaela.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 August 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • trusk_urg pe 18 Aug 2013, 07:52
    Sfaturi bune

    Sfaturi bune de luat in seama mai ales daca vine de la o asa vedeta in forma maxima :) sigur am sa fac la fel .

    1
    0

  • Stana pe 16 Aug 2013, 21:24
    Exemplu prost pentru limba romana

    Dar cu limba romana cum ramane ? Sa nu dam un exemplu prost generatiilor viitoare ; vrei sa scrii si sa vorbesti in limba engleza ,nu ai decat,bravo tie ca poti,dar nu iti bate joc de limba romana,combinand-o cu alte cuvinte din alta limba ! Mi se pare de bun simt pana la urma.... O zi frumoasa ( suna bine nu ?) tuturor !

    3
    1

  • ileana pe 14 Aug 2013, 12:45
    mihaela

    multumesc Mihaela esti super areti extraordinar de bine si sfaturile tale bine gandite

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod