Cum s-a schimbat Angelina Jolie de-a lungul timpului

Cu buzele ei pline şi cu ochii albaştri, fiica lui Jon Voight şi a Marchelinei Bertrand promitea chiar de la 11 ani că va deveni o frumuseţe. Astăzi, nimeni nu-i contestă Angelinei Jolie statutul de star mondial şi faptul că este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, notează agenția Mediafax.

Angelina s-a remarcat încă din adolescenţă, când a devenit model, în timp ce studia actoria.

La vârsta de 14 ani s-a mutat alături de mama sa, Marchelina Bertrand şi de iubitul acesteia, şi a renunţat la cursurile de actorie, pe care ulterior le-a reluat, absolvind Liceul din Beverly Hills.



Actriţa s-a remarcat în 1998, când a primit un premiu Golden Globe pentru rolul din serialul TV "George Wallace", iar anul 1999 a însemnat consacrarea sa la Hollywood, odată cu succesul venit după "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", pentru care a câştigat şi un Oscar.



Angelina Jolie, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood, a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft". Ea a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Gia", "A Mighty Heart" şi "Dl şi dna Smith".

În 2011, actriţa a avut câteva apariţii în care a stârnit îngrijorarea, deoarece unele zvonuri spuneau că ar supravieţui cu doar 600 de calorii pe zi.

Foto: AFP / Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alle!;;) pe 11 Nov 2012, 21:29
    Angie, in opinia mea

    O femeie frumoasa, rafinata si cu stil. Mai rar asa ceva. Plus ca e si o actrita foarte buna. Un model de urmat, chiar daca tineretea ei a fost mai ''zbuciumata''.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod