Cum îşi păstra silueta Audrey Hepburn: Actriţa mânca zilnic ciocolată şi ţinea post o dată pe lună

Audrey Hepburn rămâne şi astăzi un etalon al frumuseţii feminine


"Mâncam urzici şi toată lumea încerca să fiarbă iarbă, pe lângă lalele, dar nu le puteam suporta", este mărturia lui Hepburn despre perioada de înfometare, care se hrănea cu andive, bulbi de lalele şi bea foarte multă apă

Supravieţuind ocupaţiei germane, la 16 ani, Audrey Hepburn cântărea 40 de kilograme şi suferea de astm, icter, anemie acută şi o formă gravă de edem.

Luca Dotti mai dezvăluie în cartea sa că anii în care acesteia i-a lipsit hrana nu au oprit-o de la a-şi îngădui mâncărurile preferate tot restul vieţii.

Ciocolata se afla mereu la îndemâna acesteia, iar tortul de ciocolată cu frişcă era unul dintre deserturile preferate pe care le pregătea ea însăşi.

Născută la 4 mai 1929, Audrey Hepburn a încetat din viaţă la 20 ianuarie 1993, la vârsta de 63 de ani. În ultimii ani ai vieţii sale s-a dedicat muncii în scop umanitar depusă în calitate de ambasadoare a bunăvoinţei din partea UNICEF, notează Mediafax.

Hepburn a câştigat un premiu Oscar pentru filmul "Vacanţă la Roma/ Roman Holliday" (1953), de William Wyler.
Actriţa a mai jucat în "Mic dejun la Tiffany/ Breakfast at Tiffany's" (1961), de Blake Edwards, şi "My Fair Lady" (1964), de George Cukor. Actriţa a fost aleasă de nenumărate publicaţii ca fiind cea mai frumoasă femeie a tuturor timpurilor.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod