Cum arătau Kate şi Pippa Middleton în copilărie

O fotografie din copilăria Ducesei de Cambridge a fost publicată în această săptămână de presa britanică. Cea care avea să devină una dintre cele mai faimoase mirese din lume apare în postura de domnişoară de onoare, alături de sora ei, Pippa, la nunta unui unchi, în 1993.
Kate şi Pippa Middleton au fost fotografiate la nunta unui unchi controversat, Gary Goldsmith, în 1993, când soţia prinţului William avea 11 ani, iar sora sa 9 ani, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Cele două surori sunt îmbrăcate în rochiţe roz, cu trandafiri aplicaţi, şi au pe cap coroniţe din flori proaspete. Alături de ele stă mama lor, Carole.

Fotografia a fost publicată de revista "Hello" într-un material dedicat unchiului celor două fete, Gary Goldsmith, care este fratele mai mic al lui Carole Middleton.

Acesta este acuzat de presa din Anglia că a primit bani pentru a face dezvăluiri despre viaţa intimă a nepoatei sale, Kate.

În 2012, presa britanică a relatat că Gary Goldsmith s-a căsătorit pentru a patru oară, cu Julie Ann-Brown, o femeie acuzată de fraudă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod