Cum arăta Victoria Beckham înainte de a deveni celebră

FOTO: vezi schimbarea radicală care i-a surprins pe chirurgii plasticieni.

Victoria Beckham arăta complet diferit înainte de a face parte din grupul de muzică pop Spice Girls şi a deveni celebră.

O fotografie din 1990 cu vedeta scoate în evidenţă schimbarea radicală a soţiei lui David Beckham. În vârstă de numai 16 ani atunci, Victoria avea obrajii mai rotunzi decât acum, iar coafura ei era complet schimbată, relatează agenţia Mediafax, citând cotidinaul britanic Daily Mail.

Chirurgul plastician Angelica Kavouni, de la o clinică din Londra, "Cosmetic Solutions", a comparat o imagine de acum a Victoriei Beckham cu cea din 1990: "Cred că Victoriei nu îi plăcea prea mult modul în care arăta în tinereţe, pentru că acum este aproape de nerecunoscut faţă de atunci."

Specialistul consideră că schimbările au fost produse de vârsta vedetei şi de modul de viaţă, mai degrabă decât de operaţiile estetice: "Experienţa mea de 10 ani în domeniu îmi spune că aceste schimbări ale Victoriei au fost cauzate în primul rând de vârsta sa şi de modul ei de viaţă, nu de operaţiile estetice", a declarat doctorul Kavouni în ziarul citat de Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Februarie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod