CROsinverS 2014: 600 de participanți și 6000 de euro donați

Dimineața de 7 septembrie a fost ”invers”. Aproximativ 600 de persoane au răspuns inițiativei BGS și au venit chiar înainte de ora anunțată de organizatori să se înscrie pentru cursa de 1 km cu spatele pentru Roberta, Mihai sau Horia, la cea de-a doua ediție CROsinverS.
Încă de la ora 8:30 zeci de persoane au venit la corturile de înscriere cu un entuziasm și o bună dispoziție molipsitoare, în ciuda vremii ușor capricioase. S-au înscris aproximativ același număr de oameni pentru fiecare dintre cei 3 copii, mai exact 200. Au completat o declarație pe propria răspundere, au primit un tricou de concurs, cu poza copilului pentru care au ales să alerge și au  așteptat încălzirea și startul.

Înainte de fiecare dintre cele 3 starturi, Andreea, antrenoare World Class a făcut o scurtă încălzire cu participanții pentru a-i pregăti pentru cursa ce avea să urmeze.

După terminarea traseului, participanții s-au bucurat de surprizele dulci oferite de Gift Solution,  7 days, Belvita, Carrefour și de cadouri oferite de Himalaya și Rexona.

Cei care au participat la CROsinverS au avut posibilitatea să contribuie la realizarea a 3 tablouri ce vor fi licitate, iar banii vor fi donați Robertei, lui Mihai și Horia.
8 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod