Cele mai importante competiții de squash din România, în septembrie, la București

Cele mai importante două competiții de squash din România vor avea loc la București, la Aerosquash Baneasa, în perioada 11-14 septembrie. Peste 100 de jucători profesioniști de squash vor concura pentru marele premiu la București, în cadrul a două mari competiții: Romania PSA International 2014 și Cupa Wilson Aerosquash.
Anul acesta, evenimentul adună 28 de jucători de squash de talie mondială, din 13 țări in cadrul celei mai importante competiții internaționale de squash organizate in România. Premiile puse in joc vor fi în valoare de 5000 de dolari.

In aceeași perioada va avea loc și concursul național de squash – Cupa Wilson Aerosquash. 80 de jucători de squash din România se vor întrece pentru trofeu, la categoria bărbați (amatori, mediu, profesioniști) și diviziile fete GSP și juniori GSP (între 10 și 18 ani).


Duminică, 14 septembrie, vor avea loc finalele concursurilor și festivitățile de premiere la care vor participa oficialități din lumea sportului, dar și invitați speciali. Gazda evenimentelor va fi prezentatorul Observatorului matinal de la Antena 1, Valentin Butnaru.
8 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod