Cristina Spătar e obsedată de slăbit

Cântăreaţa a mărturisit, în cadrul emisiunii "Poveştiri adevărate" că este obsedată de greutatea sa şi că are întotdeauna la ea un instrument de cântărit.

Vedeta a explicat cum a revenit atât de repede la silueta sa după ce a născut: "Fac o oră de bandă dimineaţa şi apoi mai vine un antrenor, cu care mai lucrez încă o oră. Cred că e suficient. Fac mişcare în fiecare zi, în afară de duminică. Am 55.800 kg. În fiecare baie am cântar. Chiar şi atunci când merg în vacanţă, iau cântarul cu mine. Am câte un cântar în fiecare cameră. Acasă e acolo unde e cântarul."

Alin Ionescu, soţul vedetei, a spus că îi spune mereu că e prea slabă, dar ea nu pierde nicio ocazie pentru a se cântări.

"Cristina se cântăreşte în fiecare dimineaţă. Eu îi spun mereu că este prea slabă. Dar, dacă o femeie nu are grijă de ea şi nu e atentă la detalii este mai grav", a mărturisit acesta în emisiunea de la Acasă TV.



Alin a adăugat că preferă ca soţia lui să aibă grijă de ea decât să se neglijeze şi să aibă probleme cu greutatea.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod