Cristi Minculescu se pregateste pentru transplantul de ficat

20 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Cristi Minculescu se pregateste pentru transplantul de ficat

Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, va incepe o serie de teste si analize la clinica din Germania in care este internat de ieri dupa-amiaza, in vederea transplantului de ficat la care va fi supus, precizeaza Mediafax. Donatorul este chiar sotia artistului, Rodica Minculescu.

Solistul, in varsta de 50 de ani, sufera de o boala ereditara, polichistica hepato-renala, caracterizata prin aparitia unor chisturi in ficat si rinichi. Evolutia acestor chisturi poate duce la afectarea functiilor organelor interne.

Cosmin Nicoara, managerul trupei, a declarat pentru Mediafax: "Ei vor incepe sa faca analizele si testele de inainte de operatie.

Noi vom afla luni sau marti cand va avea loc transplantul.", adaugand ca Minculescu se afla intr-o stare de spirit buna.

Potrivit lui Nicoara, dupa efectuarea interventiei chirurgicale, vocalul trupei Iris va trebui sa ramana internat in spital timp de trei-patru saptamani, apoi acasa, timp de doua luni, "dupa care poate sa reintre in ritm normal de viata".

Costul operatiei, respectiv 47.000 de euro, este suportat de catre Ministerul Sanatatii.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diva pe 21 Mar 2009, 02:35
    coment

    La-m cunoscut pe dul. Minculescu multi ani in urma, pe cind era foarte tinar, eram tineri, tot respectul pt. lui ca artist si ca persoana, si sper , mai mult ii doresc ca transplantul sa reuseasca si sa revina la normal cit mai curind. Cu toate astea nu mi se pare " normal" ca pt. el Ministerul Sanatatii suporta costul operatiei,( nu este o persoana care sa nu poate sa si-l permita, din fericire) de ce nu se aplica aceasi procedura de " ajutor" si pt. persoane normale, de zi cu zi, sau ei nu sint destul de importanti? Oricum comentul meu poate nu intereseasa , cea-ce vreau sa spun e "mult noroc" Cristi !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod