Crima de la coafor: ancheta Parchetului

Asasinul a tras un glonţ în soţia sa, care i-a lezat inima şi un plămân, în timp ce casiera a fost împuşcată de trei ori, fiindu-i lezat un plămân.
Asasinul a tras un glonţ în soţia sa, care i-a lezat inima şi un plămân, în timp ce casiera a fost împuşcată de trei ori, fiindu-i lezat un plămân.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) precizează că în urma identificării victimelor s-a stabilit că agentul Gheorghe Vlădean a tras un glonţ în soţie, care i-a lezat inima şi un plămân, în timp ce casiera a fost împuşcată de trei ori, fiindu-i lezat unul dintre plămâni, relatează agenţia Mediafax.

Victimele au fost transportate la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici.
Una dintre victime nu avea acte de identitate asupra ei, astfel că  identificarea a fost făcută, marţi, de  apropiaţii acesteia la sediul Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici, unde au fost efectuate necropsiile.

În urma efectuării necropsiei celor două cadavre de sex feminin (blonde amândouă - n .r.) a rezultat faptul că asupra soţiei a fost tras un singur foc, producându-i leziuni în zona toracică, iar asupra celeilalte victime de sex feminin, identificate în persoana casierei coaforului, au fost trase trei focuri de armă.


Florina Vlădan avea 47 de ani, în timp ce casiera avea 41 de ani, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Concluziile provizorii ale autopsiilor relevă faptul că cele două victime au decedat ca urmare a plăgilor produse prin împuşcare.

Luni, în jurul orei 17.30, Gheorghe Vlădan - şofer la Policlinica MAI - a intrat înarmat în coaforul unde lucra soţia sa. El a împuşcat-o mortal pe aceasta şi pe casiera unităţii, rănind apoi alte şase persoane.

Motivul asasinatului ar fi fost gelozia.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod