Râdeţi pe cinste cu Jessie, noul serial de la Disney Channel

Jessie, noul serial de comedie de la Disney Channel, va cuceri cu siguranţă România, după succesul din SUA, unde a înregistrat 4,6 milioane de telespectatori, devenind astfel cea mai urmărită premieră de vineri seara în ultimii trei ani.
Jessie, noul serial de comedie de la Disney Channel, va cuceri cu siguranţă România, după succesul din SUA, unde a înregistrat 4,6 milioane de telespectatori, devenind astfel cea mai urmărită premieră de vineri seara în ultimii trei ani. Serialul o are în rolul principal pe tânăra vedetă de 18 ani, Debby Ryan, din "Ce viata minunata pe punte" şi "16 Dorinte", şi va avea premiera în România pe 10 martie.

Povestea prezintă parcursul unei adolescente idealiste, interpretată de Ryan, din zona rurală a Texasului, care se mută în New York şi devine dădaca celor patru copii ai unui cunoscut cuplu.

Alături de ea joacă o echipă talentată formată din Kevin Chamberlin, nominalizat la un premiu Tony (The Addams Family pe Broadway) în rolul lui Bertram; Peyton List (27 Dresses, Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules) în rolul Emma; Karan Brar (Diary of a Wimpy Kid, Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules) în rolul lui Ravi; Cameron Boyce (Grown Ups) în rolul lui Luke; şi Skai Jackson (Royal Pains) în rolul lui Zuri.

Jessie este o fată dintr-un mic oraş cu vise mari care porneşte în aventura vieţii ei atunci când se hotărăşte să lase în urmă nopţile înstelate pentru luminile marelui oraş.
Încântată de ideea de independenţă şi hotărâtă să nu se lase intimidată de New York City, acceptă un post de dădacă şi se mută în casa unui cuplu extravagant, Morgan şi Christina, alături de cei patru copii ai acestora, Emma, Ravi, Luke şi Zuri.

Având în faţă o nouă lume de oportunităţi, Jessie începe să experimenteze viaţa de tânăr adult într-un oraş mare. Rămâne surprinsă cât de mult ajunge să se bazeze pe sprijinul şi sfaturile copiilor de care are grijă.
De asemenea, este ajutată să îşi păstreze echilibrul moral şi de Bertram, valetul familiei, şi Tony, portarul clădirii, în vârstă de 20 de ani.

Jessie a fost creat de Pamela Eells O'Connell (Family Matters, Zack şi Cody – Ce viaţă minunată!, Ce viaţă minunată pe punte), care este şi producător executiv. Serialul este o producţie It's a Laugh Productions, Inc.

Jessie are premiera la Disney Channel România pe 10 martie de la 10:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod