Cortez și Maria Radu cântă la Hard Rock Cafe!

Noi evenimente te asteapta in aceasta saptamana la Hard Rock Cafe!

Noi evenimente te asteapta in aceasta saptamana la Hard Rock Cafe!

 

JOI, 15 MARTIE, ORA 21.00 – CONCERT CORTEZ

Pregateste-te pentru week-end cu cea mai buna stare de spirit! Vino la Hard Rock Cafe joi, 15 martie, si bucura-te alaturi de prietenii tai de o seara de coveruri in stil CORTEZ! Ioan Oprea Cortez (voce), Peter Sarosi (clape), Laszlo-Orth Hunor (chitara), Florin ’Pefi’ Pop  (tobe) si Mircea ’Burete’ Preda (bass) vor interpreta piese din impresionantul lor repertoriu ce atinge zone rock (de la Metallica la Red Hot Chilli Peppers), pop rock (de la U2 la Bryan Adams) si rock’n’roll (de la Elvis la The Beatles).

Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.

VINERI, 16 MARTIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR

In fiecare seara de vineri, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te asteapta sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret. Urca in lumina reflectoarelor si poti alege sa fii ce superstar doresti – Robbie Williams, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Jon Bon Jovi sau orice alt artist pe care il indragesti. Arata tuturor ca esti facut pentru a fi pe scena si vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!
Intrarea la serile de Karaoke este libera.

SAMBATA, 17 MARTIE, ORA 21.00 – CONCERT MARIA RADU

Pe 17 martie, Maria Radu, una dintre cele mai bune voci din Romania, revine pe scena din Hard Rock Cafe. Fosta solista a trupei Van Noizz, care a avut numeroase colaborari cu formatii precum Directia 5, Vank, Blazzaj, a devenit cunoscuta cu hiturile 'Pas cu pas', 'Langa inima mea, vine inima ta', 'M-am indragostit un pic', etc. Pentru concertul din Hard Rock Cafe, artista a pregatit un show dinamic, cu piese din repertoriul propriu (Zbor, Miss Everything, Too Late for You, Dorul), dar si cover-uri celebre.
Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod