Cornel Patrichi îl atacă dur pe Mihai Petre

Fostul jurat de la emisiunea "Dansez pentru tine" îl critică pe Mihai Petre și pune sub semnul întrebării profesionalismul acestuia.

Cornel Patrichi are o părere proastă despre noul show al lui Petre, "Minunea dansului": "Chestia asta nu e dans, ci o scălâmbăială penibilă... Şi cu poziţia aceea cu fundul scos de parcă e poziţie sexuală... Dacă acesta e dans, atunci Galina Sergheevna Ulanova (legendă a baletului din Rusia - n.r.) şi toţi ceilalţi s-ar răsuci în mormânt", a spus coregraful pentru ziarul Ring.

"Am văzut ce bine vorbeşte Mihai Petre... a făcut odată un film şi după câteva episoade l-au dat afară şi au anulat proiectul"
, a adăugat fostul jurat de la "Dansez pentru tine".

Patrichi nu s-a limitat la aprecieri dure asupra emisiunii, ci a atacat dur și aspectul fizic al fostului său coleg: "Ce impresie îţi poate lăsa o emisiune prezentată de Mihai Petre cu aspectul lui de frizer de Obor, cu Teddy care se urâţeşte cu tot felul de creste şi cu ţăranul care face dans folcloric (nea Mărin - n.r.) şi căruia îi zic coregraf?! Vă atrag atenţia că un instructor de dans folcloric sau unul care face street dance la colţul străzii nu e coregraf.

Un coregraf trebuie să facă şcoală, liceul de coregrafie, apoi eventual să ajungă în Rusia... Eu, de exemplu, am ajuns la Maurice Béjart (coregraf farncez - n.r.)."

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod