Cori Grămescu şi Denisa Nechifor, demonstraţie live de Ultimate Pilates la Iulis Mall din Iaşi

20 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Cori Grămescu şi Denisa Nechifor, demonstraţie live de Ultimate Pilates la Iulis Mall din Iaşi
Cori Grămescu, cel mai reputat antrenor de fitness feminin din România, va fi prezentă în acest weekend la Iaşi, unde va participa la primul Congres Internaţional de Pilates, organizat de Tonus Plus.

În paralel cu acest Congres, Cori Grămescu va face o demonstraţie live de Ultimate Pilates, la Iulius Mall, avându-o ca invitată specială tocmai pe Denisa Nechifor, mama fetiţei lui Adrian Cristea.

“Denisa îmi este prietenă bună şi, cum ea este din Iaşi, a fost mai mult decât încântată să participe la această demonstraţie live de Ultimate Pilates. Exerciţiul se adresează tuturor femeilor care vor să afle secretele unei forme de invidiat şi are loc sâmbătă, 22 octombrie, între orele 18:00-20:00 la etajul 1 din Iulius Mall, Iaşi”, declară Cori Grămescu.

Evenimentul susţinut de Cori Grămescu include o demonstraţie live de Ultimate Pilates, cât şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe teme de nutriţie.

“Mă pregătesc, aşadar, pentru o oră de sport tocmai în mall, iar Denisa şi prietenele ei şi-au pregătit deja echipamentul sportiv. Sper să mi se alăture multă lume, iar sesiunea de întrebări şi răspunsuri pe teme de nutriţie va fi cu siguranţă incintantă”, mai spune Cori Grămescu.

Conceptul Ultimate Pilates promite rezultate uimitoare într-un timp foarte scurt - talia oricărei femei se micşorează cu minimum 3 cm în trei săptămâni.

Noua disciplină urmează a fi prezentată în această toamnă şi la târguri de fitness din Marea Britanie şi Statele Unite, urmând a fi evaluată de marile lanțuri de fitness de peste Ocean, frecventate de vedete precum Jennifer Aniston, Madonna, Jennifer Garner, Liv Tyler, Ellen Pompeo, Rachel Weisz si Jennifer Lopez.

„Ultimate Pilates combină mişcările de Pilates cu dansul, într-un mod relaxant şi foarte eficient. Visul meu este acela de a lucra cu Madonna, care este fan Pilates", declară Cori Grămescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod