Cori Grămescu, cadou de 8 martie

De ziua femeii, antrenoarea oferă acces gratuit la noile sale tehnici de fitness.
Cori Grămescu se pregăteşte pentru lansarea în România a celor mai noi tehnici de fitness feminin. Renumita antrenoare a participat recent la mai multe seminarii internaţionale în Statele Unite ale Americii şi în Germania şi aduce în ţară noi metode de programe de slăbit şi de întreţinere corporală.

Înainte de lansarea lor oficială, Cori Grămescu le oferă femeilor din Bucureşti ocazia să le testeze în avanpremieră, gratuit, pe 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii.
În acest sens, între orele 10-12 şi 17-20, Cori Grămescu va deschide uşile sălii sale de fitness Lady Fit, ca un cadou pentru toate femeile care încă nu au ajuns să lucreze cu ea şi cu antrenorii săi.

Pe 8 martie, Cori Grămescu şi instructorii Lady Fit vor susţine 24 de module, de câte 30 de minute, gratuit, pentru cele care se înscriu în prealabil şi primesc confirmare trimiţând un email la cori@ladyfit.ro până miercuri la ora 19.00.

În limita spaţiului disponibil, doamnele şi domnişoarele care se înscriu gratuit la sesiunile de fitness de pe 8 martie vor avea ocazia să ia lecţii de StepAerobic, EssentialFitness, ReShape, ReShape Arms, Reborn, Capoeira, BodyWorship, UltimatePilates Gold, TaeBo Technique, KettleBelle, BodyChange, BikiniBody, GirlsOnHeels, Upper Body Tone, FitnessEvolution, TaeBo Cardio, Kick Intervals, Steel Combat, Steel Tonic, precum şi, în avanpremieră, BalanceFitness, 3D Fitness şi FlexFitness.

Noile programe de fitness sunt implementate exclusiv la Lady Fit (Str.
Bărăţiei 35, Bucureşti).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod