Controversata rochie a Primei Doamne: Carmen Iohannis, criticată pentru ținuta sa

Carmen Iohannis și-a însoțit soțul când acesta a depus jurământul de președinte al României. Prima Doamnă a purtat o rochie scurtă, cu imprimeu floral, care a stârnit numeroase comentarii în mass-media și pe rețelele de socializare.
"Ținuta ei a fost primăvăratecă, într-o cromatică potrivită cu fizionimia, dar complet nepotrivită cu evenimentul. Nici croiul nu a fost adaptat protocolului, fiind cu cel puțin două palme prea scurtă și fără mâneci. La astfel de evenimente, la protocolul de gradul zero, mâinile trebuiesc acoperite, iar lungimea rochiei trebuie să fie peste genunchi, astfel încât să nu-i lase la vedere", a declarat  Adina Buzatu pentru WOWbiz.

"Cu toate acestea, sunt convinsă că prima doamnă va învăța foarte repede, această greșeală nu cred că i se datorează ei, ci staff-ului care ar fi trebuit să se asigure că ținuta se încadrează în rigorile protocolului evenimentului.
Pantofii ei, ca model, s-ar fi potrivit, dar nu și pielea lăcuită, care este mult prea elegantă pentru un eveniment de zi și, oricum, negrul nu se potrivea cu rochia pe care a purtat-o"
, a adăugat stilista.

În schimb, Adina Buzatu a apreciat ținutele fostului cuplu de la Cotroceni, Maria și Traian Băsescu. "La cuplul presidential se vede experiența de 10 ani. Maria Băsescu a fost o prezență discretă, ca de obicei, și bine pusă la punct. Ținuta sa a avut lungimea și croiul potrivit.
La domnul Băsescu evoluția în cei 10 ani este enormă. Amintiți-vă cum arăta dânsul în trecut și priviți-l cât de impecabil s-a prezentat în ultimul timp"
, a explicat ea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod