Concertul pe care Marc Anthony urma să îl susţină în Capitală, pe 19 mai, amânat pentru martie 2015

Concertul pe care cântăreţul Marc Anthony urma să îl susţină pe 19 mai, la Sala Palatului din Capitală, a fost amânat pentru data de 31 martie 2015, biletele puse în vânzare păstrându-şi valabilitatea pentru show-ul care va avea loc anul viitor, informează un comunicat citat de Mediafax.
În urma incidentelor violente care au zdruncinat Ucraina, numeroşi artişti internaţionali au decis să-şi anuleze concertele programate să fie susţinute atât în zona de conflict, cât şi în ţările din vecinătate. După ce trupa Depeche Mode şi-a suspendat concertele, şi Marc Anthony şi-a reconfigurat traseul turneului european.

Astfel, Marc Anthony şi-a amânat turneul european, iar concertele care urmau să aibă loc la Moscova, Kiev, Istanbul şi Bucureşti au fost reprogramate pentru luna martie a anului 2015.

Prin urmare, Marc Anthony va susţine un concert la Bucureşti, la Sala Palatului, pe 31 martie 2015.

Persoanele care vor opta pentru păstrarea biletelor vor avea ocazia să-l întâlnească pe artist la evenimentul After Party Marc Anthony care se va desfăşura într-un club din Bucureşti, după concert.

În situaţia în care fanii vor dori să recupereze contravaloarea biletelor, aceştia se pot adresa agenţiei Vreau Bilet, la punctul de vânzare de bilete din Unirea Shopping Center, etaj 2, începând din data de 31 martie.

Marc Anthony este unul dintre cei mai influenţi artişti ai timpului său şi un adevărat ambasador al muzicii şi culturii latino.
Acesta a primit numeroase discuri de aur şi platină. Lista sa de premii Grammy a început în 1998 cu trofeul pentru cea mai bună interpretare latino/ tropical, pentru "Contra la corriente", urmat de Grammy pentru cea mai bună piesă a anului 1999, pentru "Dímelo".

Condus în parte de succesul single-ului "I need to know", Marc Anthony a lansat albumul de debut în limba engleză, ajungând la statutul de artist premiat cu triplu disc de platină în Statele Unite ale Americii. În 2005, Marc Anthony a primit două premii Grammy, unul pentru cel mai bun album pop latino, pentru "Amar sin mentiras", şi un altul pentru cel mai bun album tropical al anului, pentru "Valió la pena".

Marc Anthony a câştigat 18 premii Lo Nuestro de-a lungul carierei sale, cel mai mare număr de astfel de trofee primite de un artist.

De-a lungul timpului, Marc Anthony a îmbinat actoria şi cariera de muzician.
A apărut în filme ca "Regii distrugători/ The Substitute", "Noaptea cea mare/ Big Night", "Virus distrugător/ Hackers" şi în producţii pe Broadway, notează Mediafax.

În mai 2010, Marc Anthony a lansat albumul "Iconos", cu balade în limba spaniolă, produs de Marc Anthony şi Julio Reyes.

În 2013, Marc Anthony a revenit în studioul de înregistrări pentru a lucra la noul album de muzică originală de salsa. În aprilie 2013, a avut loc lansarea acestui proiect, "Living My Life", produs de Marc şi Sergio George, şi, la câteva ore de la lansare, a devenit numărul 1 în topurile iTunes, Billboard şi radio la nivel naţional, iar single-ul s-a menţinut pe primul loc timp de 18 săptămâni consecutive.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod