I Must have: cerceii “ear cuff”- impodobeste-ti tot lobul urechii!

Nu mai e niciun secret ca moda se repeta. E adevarat, de fiecare data trendurile sunt reinterpretate si designerii aduc un plus de valoare. Important este ca rezultatul sa fie de efect
Nu mai e niciun secret ca moda se repeta. E adevarat, de fiecare data trendurile sunt reinterpretate si designerii aduc un plus de valoare. Important este ca rezultatul sa fie de efect. Asa ca, daca un anumit stil a fost la moda in anii ’90, sunt mari sanse sa fie readus in tendinte si in viitorul apropiat.  Designerii au aruncat o privire in trecut si in materie de bijuterii si au reinterpretat in mod ingenios cerceii tip “ear cuff”. Cu siguranta, iti amintesti varianta “originala” din liceu, cand purtai o multime de cercei ce-ti acopereau intreg lobul urechii. Designul lor a evoluat insa cu mult fata de acele modele simple, din argint, astfel incat acumacesti cercei sunt un melanj intre eleganta clasica a bijuteriilor sofisticate si modernitate cosmopolita.   

Promovati pe marile podiumuri de moda (in colectiile lui Jason Wu, Chloé, Jean Paul Gaultier, Rodarte etc), cerceii care imbraca lobul urechii au creat adevarate furori atat pe blogurile de fashion&style, cat si in randul vedetelor de la Hollywood – Jennifer Lawrence, Cara Delevingne, Sandra Bullock, Lupita Nyong’o sau Diane Kruger sunt doar cateva dintre starurile care au adoptat acest trend, transformand cerceii "ear cuff" in accesorii must have ale sezonului.  Ineditele bijuterii reprezinta o alegere extravaganta, o imbinare intre punk-rock si rafinament, care, cu siguranta, iti vor da un aer usor rebel si indraznet, dar totodata foarte stilat.


Glamour, gotice sau ultra-baroce, aceste bijuterii pot fi purtate atat la tinute casual, cat si la o rochie eleganta.  De exemplu, poarta-i seara, la o iesire cu fetele sau la o petrecere relaxata, impreuna cu un T-shirt si o pereche de pantaloni clasici, sau la o camasa si o pereche de blugi slim fit ori foloseste-i pentru a accesoriza o tinuta eleganta, de seara, asa incat sa creezi un look modern. Important este sa tii cont de regula “ce e prea mult, strica” si sa nu-ti mai pui o alta bijuterie in partea superioara a trupului.  

De asemenea, cand porti cercei “ear cuff”, nu te machia strident: accentueaza fie ochii, fie buzele – e suficient! Daca ai parul scurt, atunci ai marele avantaj ca iti poti pune foarte usor in valoare cerceii.
Daca nu, strange-ti parul la spate intr-o impletitura deosebita sau fa-ti un coc lejer, ori poarta o esarfa care sa-ti lase lobul urechii la vedere.  Pentru cele mai deosebite modele de cercei “ear cuff”, realizate exclusiv din cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”, viziteaza atelierele Crystal-Fashion®, Branding Partner Swarovski. Vei gasi aici cercei tip “ear cuff”  rafinati si eleganti, care pot satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi! Realizati prin tehnica bijuteriilor dedicate dansatorilor sportivi, acesti tip de cercei sunt o "constructie" din pietre, asamblate cu silicon transparent, ceea ce face ca bijuteria sa fie foarte usoara, singurele parti metalice fiind tijele care intra in lobul urechii si inelul ajutator cu care cercelul se prinde si in partea superioara a urechii.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod